φρουρος προγνωστικα 0610

Άστραψε και βρόντηξε το Bethome.gr χθες, Κοντός στο μπάσκετ, Βασιλάκος, Αντύπας, Τσάρλι κέντησαν με τα παρολί τους στα προγνωστικά στοιχήματος για τα μάτια σας μόνο. Το ‘’νησί’’ στάθηκε στο ύψος του περνώντας και τη δική μας τριάδα, για να μας επιστρέψει 81 μονάδες.

Στο ‘’ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ’’ με τον ψηλό είμασταν σε φόρμα κι εκεί έγινε το 6/6 στις pregame επιλογές ενώ στο live πέρασαν 8/13 σημεία. Πρασίνισε το σύμπαν με λίγα λόγια, αφού και τα Builder του ψηλού στο Betarades.gr πέρασαν επίσης.

Ζεσταθήκατε για τα καλά, σβήνουμε και προχωράμε στα σημερινά.

Χέρενφεν – Τσβόλε

Η εντός κι εκτός έδρας φόρμα των ομάδων με οδηγούν στην επιλογή της Χέρενφεν, αήττητη η γηπεδούχος με 2 νίκες 1 ισοπαλία σκοράροντας μέσο όρο δύο τέρματα. Η Τσβόλε στον αντίποδα δεν έχει νίκη εκτός έδρας, μετράει 2 ήττες 1 ισοπαλία ενώ πέτυχε μόλις ένα γκολ. Χέρενφεν ασιατικό -1 (2,25)

Αλαβές – Μπαρτσελόνα

Λογικά θα θέλει να πάει στη διακοπή όντας στην κορυφή η Μπάρτσα και στο +3 από τη Ρεάλ. Στο Μεντιθορόθα κόντρα στην Αλαβές είναι αήττητη από το 2003 κι έπειτα, με 8 νίκες 3 ισοπαλίες. Αήττητη η Αλαβές εντός έδρας με 2 νίκες 1 ισοπαλία, μεγαλώνει επικίνδυνα όμως ο αποψινός βαθμός δυσκολίας. Μπαρτσελόνα ασιατικό -1 (2,05)

Νασιονάλ – Μπενφίκα

Δε χρειάζομαι να γίνω κουραστικός στην επανάληψη των όσων έχω γράψει για την Μπενφίκα με τον ερχομό του Λάζε, φουλ επίθεση για τους ‘’Αετούς’’, σκορ και θέαμα. Μάλιστα ο coach Λάζε αντιμετωπίζει σήμερα μια Νασιονάλ κόντρα στην οποία έχει το ρεκόρ μεγαλύτερης νίκης αφού το Φλεβάρη του 2019 εντός έδρας το τελικό σκορ ήταν 10-0 υπέρ της Μπενφίκα.

Εδώ και μια δεκαετία περνάνε οι ‘’Αετοί’’ από τη Μαδέιρα, πέντε διπλά με συνοδεία Over 2,5. Ασιατικό Over 3.0 (1,90)

Φιορεντίνα – Μίλαν

Αμφότερες με 4/6 G/G στα πιο πρόσφατα, 5 σερί αμφίσκορα γράφει η προϊστορία τους, δε θα εκπλαγώ αν δούμε κανένα 2-2 σκορ ανάμεσα τους. G/G +over 2,5 (2,05)

Νις – Παρί Σ.Ζ.

14 τέρματα σκόραρε η Νις στα έξι τελευταία, 20 η επίθεση της Παρί. G/G +over 2,5 (2,15)

Στουτγάρδη – Χοφενχάιμ

Γειτονική μονομαχία με τους προπονητές να αντιμετωπίζουν τις ‘’πρώην’’ ομάδες τους. 5/5 G/G +over 3,5 για την Στουτγάρδη, 5/5 μάλιστα Over 1,5 ημίχρονο. 5/5 G/G +over 2,5 στα δικά της η Χόφε, επίσης με 5/5 Over 1,5 ημίχρονο. Αξίζει το ρίσκο στο G/G 1ου ημιχρόνου (3,25) ενώ μια τουφεκιά στο G/G 1ου και 2ου ημιχρόνου (8,00)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ντέρμπι Αιωνίων, ο Παναθηναϊκός ψάχνεται ακόμη κλεισμένος στην εσωστρέφεια και στις μέτριες εμφανίσεις με τον Αλόνσο να παίζει γι’ άλλη μια φορά το κεφάλι του, όπως έκανε και στην Τούμπα. Ούτε στη Βοσνία έθελξε με την εμφάνιση του, δεν έχει καταφέρει ο Ουρουγουανός να δώσει αγωνιστική ταυτότητα στο ‘’Τριφύλλι’’, ενώ ο Ιωαννίδης παραμένει μακριά απ’ το σκοράρισμα αφού αναγκάζεται να γίνει μέχρι και δημιουργός στο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ που τον διαδέχθηκε πέρυσι στην Σεβίλλη ο αποψινός του αντίπαλος, βρήκε την ψυχολογία με την καλή εμφάνιση και νίκη επί της Μπράγκα μεσοβδόμαδα, θέλει να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή γκέλα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο και με νίκη στο ντέρμπι να βυθίσει κι άλλο τον αιώνιο αντίπαλό του αφενός, αφετέρου να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ροντινέι έχει περάσει στα εξτρέμ, απειλεί και σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια, το να βρει εστία ένα σουτ του τιμάται στο (2,10). Για τον Παναθηναϊκό ο Τετέ έδειξε διάθεση με την ΑΕΚ και ήταν αυτός που προσπαθούσε να απειλήσει ενώ στη Βοσνία λίγο μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο είχε δοκάρι σε σουτ έξω απ’ την περιοχή. Το δικό του σουτ στην εστία βρίσκεται στο (1,85), στο Combo θα βάλουμε κι από μια κάρτα για κάθε ομάδα μιας και ο Γερμανός Ζίμπερτ είναι σχετικά φειδωλός στις κάρτες του στην Bundesliga, δείχνοντας 11 κίτρινες σε τρεις αναμετρήσεις.

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Asian’’

 

‘’Over’’

 

‘’G/G’’

 

‘’Boom’’

 

‘’Eternal Derby’’

 

**Στις 16:00 ερχόμαστε με φόρα απ’ τα χθεσινά με ψηλό και Παντέλο στο στούντιο γι’ άλλη μια εκπομπή στο κανάλι του Bethome.gr στο Γιουτούμπι με Pregame και Live επιλογές, σχολιασμό της αγωνιστικής και τα γύρω γύρω όλοι..

 

ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣΣΣΣ


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!