τσαρλυ προγνωστικα 0610

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ από το πρόγραμμα της Κυριακής 06/10!

Χιρόνα – Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο φέτος είναι για μεγάλα πράγματα. Έχει σαν στόχο να πάρει εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και ασφαλώς είναι στο χέρι της να τα καταφέρει.

Ικανή για υψηλούς στόχους

Παίζει με την Χιρόνα που κατάφερε να πετύχει πέρυσι την υπέρβαση, όμως όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν μπορεί να αντέξει φέτος την πίεση. Έχει να γευτεί την χαρά της νίκης απο την 1η Σεπτεμβρίου, βρίσκεται στην 12η θέση και μοιάζει δύσκολο να αντέξει την πίεση των τριών παιχνιδιών την εβδομάδα. Ξεκάθαρα η Μπιλμπάο φέτος, είναι σε θέση να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει βάλει. Το Χ2Δ στην έδρα της Χιρόνα στο 1,60.

Αλαβές – Μπαρτσελόνα

Θα το δει σοβαρά το παιχνίδι ο Φλινκ

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την πρώτη της ήττα με συντριβή μάλιστα στην Παμπλόνα. Αποτέλεσμα που σίγουρα θα θορύβησε τον Φλινκ και θα έχει ετοιμάσει με προσοχή το παιχνίδι στην Αλαβές. Κρατά μια διαφορά 3 βαθμών από την Ρεάλ, που ασφαλώς θα θέλει να την διατηρήσει στην διακοπή. 0-3-6 ρεκόρ το ρεκόρ στην έδρα της Αλαβές στα 9 τελευταία.

Απο την χειρότερη φετινή της εμφάνιση προέρχεται η Αλαβές στην ήττα με 2-0 στην Χετάφε.  Πολλά τα προβλήματα καθώς είναι εκτός οι δύο βασικοί στόπερ Αμπικάρ (8/0) Σεντλόρ (5/0).Το διπλό στο 1,57.

Μπρεστ – Χάβρη

Οι θριαμβευτές του Σάλτσμπουργκ

Η Μπρεστ πραγματοποίησε ένα θαύμα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ποιός θα το περίμενε πως η σταχτοπούτα θα ξεκινούσε με 2/2 στον μεγαλύτερο διασυλλογικό θεσμό. Μετά την δίκαιη νίκη με 2-1 επι της Στουρμ , ήρθε και ο θρίαμβος με 0-4 στο Σάλτσμπουργκ. Στο πρωτάθλημα το ξεκίνημα δεν είναι καλό, οι θριαμβευτές του Σάλτσμπουργκ όμως έχουν ανάγκη για νίκη και έναν πολύ βατό αντίπαλο.Την περασμένη εβδομάδα η Λιλ χρειαζοταν την νίκη, βρήκε την Χάβρη έβαλε 3 και ηρέμισε, σήμερα η Μπρεστ που βρίσκεται στην 13η θέση υποδέχεται την Χάβρη. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 6 πόντους, όμως δεν έχουν σχέση μεταξύ τους. Ο άσος στην bet365 βρίσκεται στο 1,84.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!