ραγκατσησ προγνωστικα 05-10-2024

Η τριάδα του Χρήστου Ραγκάτση από το κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου 05/10!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr.  Ο Βασιλάκος, με τη χθεσινή του 2άδα, μας γέμισε την κάβα για να χουμε να παίξουμε το ΣΚ …. Η 9η αγωνιστική της Primera συνεχίζεται με πέντε αναμετρήσεις, την ώρα που στην Α’ Εθνική τρέχει η 7η αγωνιστική. Μη λησμονείτε ότι στις 16:00 ξεκινά, στο κανάλι του bethome.gr στο youtube, η εκπομπή ”Δώσε μια δυάδα” με τον Ψηλό που δεν τον λες και κομψό και τον μπροστινό του Χ.Ρ.

Λας Πάλμας – Θέλτα

Η Λας Πάλμας είναι ουραγός αλλά έχω γράψει ξανά ότι η βαθμολογική της θέση την αδικεί. Τα ματς στο νησί έχουν γκολ (2-2 με τη Σεβίλη, 1-1 με τη Ρεάλ, 2-3 από την Αθλέτικ, 1-1 με τη Μπέτις). Η Θέλτα μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμες εξόδους, το 3-4 από τη Βιγιαρεάλ, το 2-3 από την Οσασούνα, το 1-3 από την Αθλέτικ. Το g/g και over πληρώνει κοντά στο 2,00, το g/g και over 3,5 κοντά στο 3,00.

Άρης – Λαμία

Για να πιάσουν τόπο η νίκη επί του Ολυμπιακού και το διπλό στην Τούμπα, ο Άρης οφείλει να νικήσει τη Λαμία. Μία Λαμία η οποία έχει το χειρότερο ρόστερ στην κατηγορία και θα παλέψει σκληρά για ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό. Δε νομίζω ότι το ντεμπούτο του Βόκολου θα βελτιώσει την εικόνα της. Το ”1 και over 1,5” πληρώνει κοντά στο 1,60. Επίσης, καθώς η Λαμία θα παίξει μπετόν αρμέ, το ”over 5,5 κόρνερ Άρης” έχει, επίσης, καλές τύχες.

Ρεάλ – Βιγιαρεάλ

Στη Ρεάλ μία ήττα είναι αρκετή ώστε ν’ αρχίσουν η μουρμούρα και η αμφισβήτηση των πάντων, ακόμη και του Αντσελότι. Αυτό συνέβη μετά το 0-1 στο Λιλ. Μία Ρεάλ η οποία ηττήθηκε στο ”Μπερναμπέου” για τελευταία φορά πριν από 545 ημέρες!!!! Ήταν 8 Απριλίου 2023 όταν είχε χάσει 2-3 από την αποψινή της αντίπαλο!!!! Η Βιγιαρεάλ είναι στα χάι της. Μετρά 5 νίκες σε 8 ματς και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Όλα της τα παιχνίδια είναι διασκεδαστικά. Όλα είναι g/g – τα τρία είναι over 2,5 – με τη Μπάρτσα έφτασε στο over 5,5 – με τη Θέλτα έφτασε στο 7+. Ο σκόρερ Αγιόθε Πέρες θα λείψει για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Το g/g και over πληρώνει στην bet365 1,80 – το g/g και over 3,5 χαϊδεύει το 2,30.

Προγνωστικά Στοιχήματος

3άδα Σαββάτου