αντυπασ προγνωστικα 05-10-2024

Τα προγνωστικά στοίχημα που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το κουπόνι του Σαββάτου 05/10!

Μόνο το over 2,5 στο Βέιλ – Άαλμποργκ δικαίωσε χθες τη στήλη, το οποίο ήρθε εύκολα με σκορ 2-2. Δυστυχώς, η Εξέλσιορ απογοήτευσε στο παιχνίδι με τη Ρόντα και η Μαρσέιγ έμεινε στο 1-1 με την Ανζέ, κάτι που ομολογουμένως δεν το περίμενα.

Σήμερα το κουπόνι είναι γεμάτο. Έχει πάρα πολλά παιχνίδια και η στήλη θα αρχίσει τη μάχη νωρίς, αφού το πρώτο ματς θα είναι από την Μπουντεσλίγκα. Και αν όλα πάνε καλά, μετά θα περιμένουμε το παρολί να κλείσει το βράδυ.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος…

Ουνιόν Βερολίνου – Ντόρτμουντ προγνωστικά

Η Ουνιόν διαθέτει καλή αμυντική γραμμή και τα παιχνίδια της δεν μετατρέπονται σε πάρτι με γκολ. Σήμερα όμως, έχει απέναντί της τη Ντόρτμουντ. Μια ομάδα με τρομερή ποιότητα που μετρά πέντε σερί over 2,5με τα τέσσερα να είναι over 3,5! Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα πέντε αυτά παιχνίδια (σε όλες τις διοργανώσεις) σημειώθηκαν 29 γκολ. Αριθμός εντυπωσιακός…

Το να σημειωθούν τρία γκολ στο μεταξύ τους παιχνίδι πληρώνει 1,82. Απόδοση αρκετά καλή, γιατί μιλάμε για ματς της Ντόρτμουντ. Θα το τιμήσω…

Ίντερ – Τορίνο προγνωστικά

Τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή θέλει η Ίντερ, αφού ο στόχος της είναι και φέτος η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Η Τορίνο μετά από έξι αγωνιστικές, έχει μαζέψει 11 βαθμούς, όσους και η Ίντερ!

Οι γηπεδούχοι είναι φαβορί, αλλά η απόδοση του «άσου» δεν είναι ελκυστική. Θα πάρω το over 2,5 σε απόδοση 1,70. Η Ίντερ προέρχεται από τρία σερί ματς στα οποία σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Τορίνο. Θα το ποντάρω το over 2,5, έστω και αν θα ήθελα την απόδοση λίγο καλύτερη.

Ρεν – Μονακό προγνωστικά

Εξαιρετικά τα πηγαίνει φέτος η Μονακό. Έχει δώσει οκτώ παιχνίδια. Έξι για το πρωτάθλημα και δύο για το Τσάμπιονς Λιγκ και ο απολογισμός της είναι έξι νίκες και δύο ισοπαλίες! Η μία ισοπαλία είναι για το πρωτάθλημα και η άλλη, μεσοβδόμαδα στο Ζάγκρεμπ για το… σεντόνι, όπου παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ισοφάρισε…

Επίσης, προέρχεται από πέντε σερί over 2,5 και τα τέσσερα συνδυάστηκαν και με goal/goal. Σήμερα πηγαίνει στην έδρα της Ρεν, η οποία ψάχνει να βρει τα πατήματά της, παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοσή της και δέχεται εύκολα γκολ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα έξι παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Τίμιο θα χαρακτήριζα στην bet365 το over 2,5 σε απόδοση 1,75 και θα το τιμήσω.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!