stoiximan logo

Η στιγμή έφτασε για το πρώτο φετινό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Με άφθονες εβδομάδες επίσημης αγωνιστικής δράσης, η αναμέτρηση αποτελεί crash test για τα δύο γκρουπ. Εσύ, την βρίσκεις στη Stoiximan με Master διεκδικώντας 10.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν*.

Η εβδομάδα υπήρξε ευρωπαϊκή για «πράσινους» αλλά και «ερυθρόλευκους». Το πρώτους φετινό παιχνίδι γίνεται στο ΟΑΚΑ και αποτελεί το σημείο αναφοράς για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μετά το 3-0 του Ολυμπιακού επί της Μπράγκα και το 1-1 του Παναθηναϊκού με τη Μπάνια Λούκα στη Βοσνία, η συνάντηση αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον και οι προβλέψεις γύρω από αυτήν είναι πρόκληση.

Στο Master της Stoiximan, όπου παίζεις εντελώς δωρεάν* διεκδικείς 10.000€ σε μετρητά, στο Νο1 ελληνικό ντέρμπι.

Τα ερωτήματα είναι: Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ του αγώνα (στην κανονική διάρκεια)” και Ποιος παίκτης θα πετύχει το πρώτο γκολ στον αγώνα” (τα ερωτήματα εμφανίζονται έτσι ακριβώς, στο Derby Master στη σελίδα της Stoiximan).

Αυτός είναι μόλις ο πρώτος φετινός από τους πολλούς αγώνες που θα γίνουν ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αφού το υπάρχον format της Stoiximan Super League δίνει το χώρο για πάρα πολλά ντέρμπι.

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις