τσαρλυ προγνωστικα 04-10-2024

Οι προτάσεις στοιχήματος του Τσάρλυ από τα παιχνίδια της Παρασκευής 04/10!

H Μαρσέιγ την περασμένη αγωνιστική μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Στρασβούργο με 1-0.

Μαρσέιγ – Ανζέ

Ιδανικός αντίπαλος για επιστροφή στις νίκες

Μετά λοιπόν από την πρώτη ήττα η ουραγός Ανζέ, με το κατώτερο σε ποιότητα ρόστερ στην κατηγορία μοιάζει ιδανικός αντίπαλος.

Η Μαρσέιγ φέτος έχει υψηλές βλέψεις. Η ήττα στο Στρασβούργο, θα κάνει τους παίκτες του Ντε Τσέρμπι να μπουν δυνατά με στόχο να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να πετύχουν μία ευρεία σε έκσταση σκορ νίκη. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 προσφέρεται στην bet365 στο 1,75.

Λεγκανές – Βαλένθια

Χρειάζεται αποτέλεσμα ο Μπαράχα

Μάχη στις τελευταίες θέσεις στην Λα Λίγκα, ανάμεσα στην Λεγκανές και στην Βαλένθια. Η ομάδα του Μπαράχα βρίσκεται στην 18η θέση με 5 βαθμούς η Λεγκανές στην 16η με 7 βαθμούς.

Άσχημο το ξεκίνημα για τις “νυχτερίδες” που πέρυσι είχαν αφήσει καλές εντυπώσεις. Φαινόταν πως ο Μπαράχα είχε πετύχει, να δημιουργήσει ένα σύνολο που τουλάχιστον δεν θα κινδυνεύει και θα μπορεί να κοιτάξει για κάτι περισσότερο.

Το φετινό ξεκίνημα απογοητευτικό, χρειάζεται οπωσδήποτε αποτέλεσμα στην έδρα της Λεγκανές για να μην αρχίσει να έχει σοβαρά θέματα. Παίζει εκτός έδρας με έναν αντίπαλο που μοιάζει βολικός.

Η Λεγκανές δεν έχει εύκολο γκολ, δεν διαθέτει ποιότητα στην δημιουργία, δεν θα είναι εύκολο να ανοίξει την άμυνα της Βαλένθια. Στην ερώτηση ποιός απο τους δύο θα παίξει για την παραμονή μέχρι τέλους, η απάντηση είναι η Λεγκανές. Είναι λοιπόν παράλογο να αποκτήσει προβάδισμα 5 βαθμών.

Δύο πράγματα πιστεύω δεν θα συμβούν, δεν θα ανοίξει πολύ το σκορ, δεν θα χάσει η Βαλένθια. Επιλογή λοιπόν Χ2Δ και under 3,5 που προσφέρει απόδοση 1,60.

Προγνωστικά Στοιχήματος