winmasters 041024

Η σεζόν του Ολυμπιακού στη Euroleague ξεκινά! Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται σε μία πολύ δύσκολη έδρα, αυτήν της Φενέρμπαχτσε, ενώ το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει και δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια από τη Serie A.

Ας ξεκινήσουμε όμως από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, για το οποίο η Winmasters προσφέρει αποδόσεις με 0% γκανιότα. Οι Πειραιώτες θα κληθούν να πάρουν τη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, στις 20:30 το βράδυ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ηττηθεί στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στο συγκεκριμένο γήπεδο στο πλαίσιο της Euroleague.

Λόγω και της αφιλόξενης ατμόσφαιρας που θα συναντήσουν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αλλά και του καλού συνόλου που έχει η Φενέρ, η Winmasters προσφέρει τον άσο σε τιμή φαβορί. Συγκεκριμένα, η νίκη των Τούρκων βρίσκεται στο 1.68, ενώ το διπλό στο 2.24.

Περνώντας στα ποδοσφαιρικά, στην Ιταλία στις 19:30 διεξάγεται το Νάπολι – Κόμο στο «Diego Armando Maradona», για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Συντριπτικά υπέρ των Ναπολιτάνων η παράδοση, με 20 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Μάλιστα, στην έδρα τους μετρούν 12 νίκες, 2 ισοπαλίες ενώ έχουν ηττηθεί μόλις 2 φορές. Λογικός λοιπόν και ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων στις αποδόσεις της Winmasters, όπου και εδώ μπορείτε να βρείτε 0% γκανιότα. Στο 1.50 ο άσος, στο 4.65 η ισοπαλία και στο 6.70 το διπλό της Κόμο.

Κλείνουμε με ένα ακόμη παιχνίδι για τη Serie A, το οποίο κάνει σέντρα στις 21:45 στην πόλη της Βερόνα. Ο λόγος για το Βερόνα – Βενέτσια, αναμέτρηση στην οποία προσφέρονται επίσης αποδόσεις με 0% γκανιότα. Πιο μοιρασμένη η παράδοση στο ζευγάρι αυτό, καθώς η Βερόνα έχει κερδίσει 30 φορές και η Βενέτσια 24, την ώρα που 20 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.