ραγκατσησ προγνωστικα 03-10-2024

Τα προγνωστικά που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από τα παιχνίδια της Πέμπτης 03/10!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Η χθεσινή βραδιά ήταν καταπληκτική για τους ποδοσφαιρόφιλους αλλά ψιλοχάλια για τους κουμαρόσκυλους. Για τη 2η αγωνιστική του league stage του Europa League διεξάγονται απόψε 18 αναμετρήσεις. Το Conference έκανε πρεμιέρα χθες με δύο παιχνίδια, τα υπόλοιπα 16 θα γίνουν στη διάρκεια της βραδιάς. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, εκτάκτως στις 18:00, στην εκπομπή ‘‘Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

νωρίς ,,,,,,,,,,

Ρίγας Σκόλα – Γαλατά

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια. Στην πρεμιέρα του Europa League, οι Λετονοί έχασαν 1-4 από τη Στεάουα στο Βουκουρέστι. Η απόδοση στο διπλό δεν είναι κανα κελεπούρι αλλά αν η νίκη της Γαλατά συνδυαστεί με over, η απόδοση φτάνει στο 1,70. Θα τιμηθεί ….

Σλάβια Πράγας – Άγιαξ

Η Σλάβια Πράγας θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται στο Champions League αλλά ήταν άτυχη στα δύο ματς με τη Λιλ. Στην πρεμιέρα του Europa League, νίκησε 2-0 τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας είναι 1η και αήττητη. Ο Άγιαξ άρεσε στην πρεμιέρα του Europa League όταν και διέσυρε τη Μπεσίκτας. Οι Τσέχοι θα βάλουν δύσκολα στους Ολλανδούς, το ”1Χ και over 1,5” πληρώνει κοντά στο 1,60.

αργά ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Αθλέτικ – Άλκμααρ

Ο τελικός της διοργάνωσης ο οποίος διεξάγεται στο Μπιλμπάο είναι ο μεγάλος φετινός στόχος της Αθλέτικ. Οι Βάσκοι είναι σε καλή κατάσταση. Μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία στην Primera, πήραν 1-1 από τη Ρόμα στην πρεμιέρα του Europa League. Η Άλκμααρ ξεκίνησε θαυμάσια τη σεζόν αλλά στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε, 1-2 εντός έδρας, από την Ουτρέχτη. Κρίνω ικανοποιητικό το 1,65 στον άσο.

Τβέντε – Φενέρ

Η Τβέντε λίγο έλειψε να βρεθεί στον όμιλο του Champions League καθώς αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από τη Ζάλτσμπουργκ. Στην πρεμιέρα του Europa, έφερε 1-1 σρο ”Ολντ Τράφορντ”.

Η Φενέρ έχει Μουρίνιο στον πάγκο, ηχηρά ονόματα στο ρόστερ αλλά η αμυντική της συμπεριφορά είναι για τα πανηγύρια. Στο 2-1 με τη Σεν Ζιλουάζ, οι Βέλγοι έχασαν μαλλιά. Το g/g και over προσφέρεται στο 1,90.

Προτάσεις Πέμπτης

νωρίς ….

αργά …….