vistabet europa league

Oλυμπιακός και ΠΑΟΚ αναζητούν τις πρώτες τους νίκες στο φετινό Europa League, ενώ ο Παναθηναϊκός κάνει ντεμπούτο στο Conference League.

Πρεμιέρα στις έδρες τους!

Ο Ολυμπιακός δεν έπεισε στη Γαλλία και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Λυών στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League. Oι Πειραιώτες είχαν φάσεις, αλλά ένα ξέσπασμα των Γάλλων σφράγισε τη νίκη τους. Οι «Ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις νίκες εντός συνόρων, επικράτησαν 2-0 του Ατρόμητου και πλησίασαν την κορυφή. Ωστόσο, πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπάρχει το ματς με την Μπράγκα στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Απέναντί του θα βρει τους παλιούς γνώριμους, Καρβλαλιάλ, Μπρούμα και τον Όρτα, με τον οποίο πέρσι πανηγύρισε την ευρωπαϊκή κούπα. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πέντε από τους έξι τελευταίους εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες. Με παράδοση η Μπράγκα, έχει έξι σε επτά αναμετρήσεις με ελληνικές ομάδες.  Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε στην Τουρκία, ωστόσο η Γαλατάσαραϊ ήταν καταιγιστική και κατάφερε να επικρατήσει 3-1. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με εμφανή τα σημάδια κόπωσης, αλλά και την τύχη να του γυρνά την πλάτη ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από τον Άρη. Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στην αναμέτρηση με τη Στεάουα, με την ομάδα του Λουτσέσκου να μετρά 30 γκολ στα τελευταία δέκα εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς. Η Στέαουα δεν πείθει εκτός με μόλις τρεις νίκες στις 40 τελευταίες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Στο 1.65 η απόδοση στη Vistabet να επικρατήσει ο ΠΑΟΚ των Ρουμάνων.

Πρεμιέρα στο Conference

Ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στη League Phase του Conference League και αγωνίζεται εκτός με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Δεν ήταν πειστικός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ηττήθηκε 2-0 και πλέον τα περιθώρια στενεύουν. Αναζητά νίκη ηρεμίας πριν το μεγάλο ραντεβού με τον Ολυμπιακό. Οι «Πράσινοι» παραμένουν χωρίς νίκη εκτός έδρας σε ευρωπαϊκούς ομίλους από το 2010, όταν και είχαν πάρει ένα τεράστιο διπλό κόντρα στη Ρόμα. Από τότε μετρούν 12 ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.  Στο 1.71 η απόδοση στη Vistabet να περάσει νικηφόρα από την Βοσνία ο Παναθηναϊκός.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ