winmasters 2409

Ημέρα ελληνική σήμερα, καθώς Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά «σαλόνια», με τις πιθανότητες για ένα 3/3 νικών, να είναι πολλές. Διότι, και οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας, δίνονται φαβορί στις αποδόσεις της Winmasters.

Η αρχή γίνεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 19:45. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπράγκα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» εντός έδρας έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικοί απέναντι σε πορτογαλικές ομάδες (ποτέ με την Μπράγκα σε επίσημο πλαίσιο όμως), μετρώντας 7 νίκες, καμία ισοπαλία και 3 ήττες.

Λογικός λοιπόν και ο φαβοριτισμός τους στη Winmasters, όπου μπορεί κανείς να βρει 0% γκανιότα. Στο 2.17 ο άσος, ενώ στο 3.50 βρίσκεται τόσο η ισοπαλία, όσο και το διπλό της Μπράγκα.

Ανεβαίνουμε λίγο πιο βόρεια και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Στεάουα Βουκουρεστίου στις 22:00 για την ίδια διοργάνωση. Πέντε φορές έχουν έρθει αντιμέτωποι οι «ασπρόμαυροι» με ομάδες από τη Ρουμανία (ποτέ με τη Στεάουα), ενώ μετρούν 2 νίκες και 3 ήττες. Μάλιστα, οι δύο νίκες έχουν σημειωθεί εντός έδρας.

Συνεπώς, ο ΠΑΟΚ προσφέρεται φαβορί στις αποδόσεις της Winmasters, όπου και εδώ υπάρχει 0% γκανιότα. Η νίκη των Θεσσαλονικέων είναι στο 1.67, η ισοπαλία στο 4.15 και το διπλό των Ρουμάνων στο 5.20.

Περνάμε τέλος στην πρεμιέρα του Conference League, με τον Παναθηναϊκό να κάνει ποδαρικό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται στη Βοσνία από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στις 22:00. Το «τριφύλλι» δεν έχει παράδοση κόντρα σε ομάδες από την χώρα αυτή και τώρα θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσει μία από το εκεί πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο διαθέτουν μεγαλύτερη ποιότητα και αυτός είναι ο λόγος που η Winmasters προσφέρει το διπλό σε τιμή φαβορί. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο 1.69, ενώ το ενδεχόμενο ισοπαλίας στο 3.90 και ο άσος των Βόσνιων στο 5.20.

Βρείτε κάθε μέρα πλούσια δώρα και επιβραβεύσεις στο ανανεωμένο Sports Calendar της Winmasters!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.