winmasters τσαμπιονς λιγκ

Η δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League ξεκίνησε ήδη από χθες και η Τετάρτη επιφυλάσσει εξίσου ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Πάμε να τις πάρουμε ξεχωριστά.

Ξεκινώντας από γερμανικό έδαφος, η Λειψία φιλοξενεί τη Γιουβέντους στις 22:00, στη «Red Bull Arena». Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν και αυτή αναμένεται να είναι η πρώτη τους συνάντηση.

Η Winmasters προσφέρει αποδόσεις με 0% γκανιότα, ενώ χρίζει φαβορί τους Γερμανούς για τη νίκη, λόγω και της δυναμικής με την οποία αγωνίζονται στην έδρα τους. Συγκεκριμένα, ο άσος βρίσκεται στο 2.36, η ισοπαλία στο 3.45 και το «διπλό» των Γερμανών στο 3.10.

Την ίδια ώρα, στην Πορτογαλία η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η παράδοση είναι υπέρ των ισπανικών ομάδων όταν αντιμετωπίζουν τους «Αετούς», με 14 νίκες, 8 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες, καθώς έχουν βρεθεί για τους ομίλους του Champions League της σεζόν 2015/16. Τότε είχαν μοιραστεί από 1 νίκη εκτός έδρας με το ίδιο σκορ (1-2).

Η Ατλέτικο είναι φαβορί για να πάρει μία ακόμη νίκη, βάσει αποδόσεων στη Winmasters, όπου και εδώ προσφέρεται 0% γκανιότα. Το «διπλό» των Μαδριλένων βρίσκεται στην τιμή του 2.47, με την ισοπαλία να είναι στο 3.40 και τον άσο της Μπενφίκα στο 3.00.

Τέλος, κλείνουμε με το Λιλ – Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο διεξάγεται στον γαλλικό Βορρά, επίσης στις 22:00. Ποτέ ξανά δεν είχαμε αναμέτρηση των δύο ομάδων στο παρελθόν, με την παράδοση να είναι υπέρ των Ισπανών. Έξι νίκες μετρούν οι Ίβηρες απέναντι στη Λιλ, ενώ 6 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα και 3 φορές έχουν κερδίσει οι Γάλλοι.

Σαφές το φαβορί στις αποδόσεις της Winmasters, με τη δυνατότητα για ακόμη ένα παιχνίδι να βρείτε 0% γκανιότα. Η νίκη της Ρεάλ προσφέρεται στο 1.60, η ισοπαλία στο 4.35 και ο άσος της Λιλ στο 5.70.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.