τσαρλυ προγνωστικα 02-10-2024

Οι προτάσεις του Τσάρλυ από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης 02/10 και τα παιχνίδια του Champions League!

Άστον Βίλα – Μπάγερν

Ο Έμιρι έχει κάνει εντυπωσιακή δουλειά στην Άστον Βίλα, την έφερε στην League Phase της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως πρέπει να φάει πολλά ψωμιά ακόμη για να ανταγωνιστεί την Μπάγερν.

Αφεντικό απέναντι στην Λεβερκούζεν

Η ομάδα του Κομπανί, έχει μπει εξαιρετικά στην σεζόν. Μπορεί το περασμένο Σάββατο να μην κέρδισε το ντέρμπι με την Λεβερκούζεν, έδειξε όμως πως φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά απο πέρυσι. Η Μπάγερν είχε τον απόλυτο έλεγχο. Πήρε 69,3% κατοχή μπάλας, οι τελικές ήταν 18-3 και τα xg 1,19-0,09.

Οι Βαυαροί, είναι κυρίαρχοι σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει, δημιουργούν εύκολα καθαρές ευκαιρίες και δείχνουν πως είναι για μεγάλα πράγματα. Ο Ολίσε στα δεξιά ταιριάζει πολύ στην φιλοσοφία και στο ποδόσφαιρο της Μπάγερν, ο Γκνάμπρι έχει ανέβει, ο Μουσιάλα απέκτησε εμπειρία και ο Παύλοβιτς δείχνει να κουμπώνει ιδανικά με τον Κίμιχ. Η Άστον Βίλα του Έμιρι, έχει βρει στο ξεκίνημα της σεζόν την χαμένη στο τελευταίο κομμάτι της περσινής σεζόν φρεσκάδα. Έχει ίσως ένα από τα καλύτερα δίδυμα καθαρών στράικερ στην Ευρώπη, με τους Γουότκινς, Ντουράν να εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης, θεωρώ πάντως εξαιρετικά δύσκολο, ως και αδύνατον να κάνουν ζημιά αυτή την εποχή στην Μπάγερν. Η ομάδα του Κομπανί, μοιάζει σαν να είναι στην καλύτερη κατάσταση από όλες τις Ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Κέιν που αποκόμισε ένα προβληματάκι με την Λεβερκούζεν έβγαλε την προπόνηση και ξεκινά κανονικά. Το διπλό κοντά στο 1,76  μοιάζει καλά πληρωμένο.

Λιλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Λειτουργεί καλύτερα χωρίς τον Εμπαπέ

Η Λιλ βρήκε απέναντι στην Χάβρη που έχει μία πολύ καλή παράδοση το γιατρικό που χρειαζόταν. Η εύκολη επικράτηση 0-3, το χατ τρικ του Ντέιβιντ έδωσε ηρεμία στον Ζενεσιό. Το παιχνίδι με την Ρεάλ όμως είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Η Λιλ ετοιμάζεται για μία γιορτή όπως δήλωσε ο Ζενεσιό καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί την μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη. Ο Αντσελότι προφύλαξε και δεν πήρε μαζί του τον Εμπαπέ. Τεράστιος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έχει καταφέρει να ενσωματωθεί στην Ρεάλ και να αποτελέσει απώλεια. Ίσα ίσα που θα απελευθερωθούν οι Βινίσιους, Ροντρίγκο, Μπέλινγκχαμ και θα παίξουν το ποδόσφαιρο που έχουν συνηθίσει. Μεγάλη απόσταση σε όλα τα επίπεδα, το διπλό στο 1,62.

Λίβερπουλ – Μπολόνια

Για καθαρή νίκη

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπολόνια. Τεράστια η διαφορά επιπέδου, πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση μία Ιταλική ομάδα για να αντιμετωπίσει το ρυθμό της Λίβερπουλ, κάτι που έγινε και ξεκάθαρο την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Η Μίλαν παρότι προηγήθηκε έχασε με κάτω τα χέρια με 1-3 από την ομάδα του Σλοτ Η Μπολόνια είναι άπειρη στην διοργάνωση και δεν έχει το υλικό να αντέξει την πίεση και την κούραση των συνεχόμενων αγώνων. Στην πρεμιέρα σε ένα συντηρητικό παιχνίδι έμεινε στο 0-0 στο εντός έδρας αγώνα με την Σαχτάρ. Περιμένω καθαρή επικράτηση της Λίβερπουλ. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1,62.

Προγνωστικά Στοιχήματος