betsson μπασκετ 021024

Στο «Nick Galis Hall» ο Άρης Midea BC κοντράρεται με την Τουρκ Τέλεκομ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ για τη φάση των ομίλων του EuroCup. Ο Άρης Midea BC αναζητά την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση και βασίζεται στη δύναμη της έδρας του προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Η Τουρκ Τέλεκομ ψάχνει να κάνει το δύο στα δύο ώστε να βάλει γερές βάσεις για την πρόκρισή της στα νοκ άουτ.

Ο άσος του Άρη Midea BC προσφέρεται στο 2,14** και το διπλό της Τουρκ Τέλεκομ βρίσκεται στο 1,67** στην πλατφόρμα της Betsson. Συνάμα, διατίθεται και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

Στη δυνατή αναμέτρηση Άρης Midea BC – Τουρκ Τέλεκομ τα στατιστικά και η παράδοση ακολουθούν τους δικούς τους δρόμους. Να υπενθυμίσουμε ότι από κάθε γκρουπ προκρίνονται απευθείας στα προημιτελικά οι δύο πρώτες, ενώ εκείνες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-6 θα παίξουν σε έξτρα νοκ άουτ γύρο. Από το 2000 μέχρι σήμερα Άρης Midea BC και Τουρκ Τέλεκομ έχουν συναντηθεί 6 φορές και οι Θεσσαλονικείς έχουν 5 νίκες, ενώ η τουρκική ομάδα μία.

Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ συνδυάζονται άψογα και προσφέρουν καταπληκτικές επιλογές σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Το Άρης Midea BC – Τουρκ Τέλεκομ συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες λογαριάζονται από τις καλύτερες της διοργάνωσης και τις πιο φιλόδοξες.

Ο Άρης Midea BC δεν μπήκε καλά στο EuroCup 2024/25. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 95-75 από τη Βενέτσια εκτός έδρας. Η άμυνά του, που ήταν το σήμα κατατεθέν του την περασμένη αγωνιστική περίοδο, δεν λειτούργησε όπως αναμενόταν, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να περιορίσει τα ατού της αντιπάλου. Βέβαια, ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης έμεινε στα θετικά, αφού η ομάδα του έχει πολλές και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της και ουσιαστικά γίνεται μια καινούρια προσπάθεια και θα χρειαστεί χρόνος για να δέσουν όλοι οι παίκτες μαζί.

Η Τουρκ Τέλεκομ θέλει να μπει σε μια νέα εποχή επιτυχιών. Έχει κάνει ορισμένες πολύ καλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και στον πάγκο της κάθεται ο Ερντέμ Τζαν που έχει εμπειρίες και παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Στην πρώτη αγωνιστική έδειξε τις δυνατότητές της νικώντας με 72-66 εντός έδρας την Πανεβέζις, αν και ήταν εμφανές πως κι εκείνη είναι ανέτοιμη και χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια προκειμένου να φτάσει στο σημείο που επιθυμεί.

Στο EuroCup το στοίχημα είναι συγκλονιστικό. Σε κάθε αγωνιστική η δράση είναι συναρπαστική, ενώ το επίπεδο του ανταγωνισμού ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο καθώς η διοργάνωση φιλοξενεί δυνατές ομάδες και μεγάλους αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Στο αγωνιστικό σκέλος της σημαντικής αναμέτρησης Άρης Midea BC – Τουρκ Τέλεκομ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να εμφανιστούν βελτιωμένες σε σύγκριση με την πρεμιέρα τους. Αμφότερες έχουν τομείς όπου εμφάνισαν αδυναμίες και στο προηγούμενο διάστημα δούλεψαν προκειμένου να κάνουν πρόοδο και να μπορέσουν να παραταχθούν πληρέστερες στο παρκέ.

Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο Άρης Midea BC δεν έχει στο μάξιμουμ τον γκαρντ Χοτζ και τον φόργουορντ Λαζέφσκι. Η Τουρκ Τέλεκομ δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα. Το να σημειωθούν στο παιχνίδι Over 154.5 πόντοι συμπεριλαμβανομένης τυχόν παράτασης τιμάται στο 1,91**, ενώ το Under 154.5 πόντοι προσφέρεται στο 1,81** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ