ραγκατσησ προγνωστικα 011024

Οι επιλογές του Χρήστου Ραγκάτση από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τρίτης 01/10!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr και καλό μήνα! Μία ακόμη 2άδα της στήλης επιβεβαιώθηκε εύκολα! Έχει βουρλιστεί ο Ράγκα …. Το Champions League συνεχίζεται με τη 2η αγωνιστική και με εννέα, συνολικά, αναμετρήσεις να διεξάγονται απόψε. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ‘‘Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Στουτγάρδη – Σπάρτα Πράγας

Η φετινή Στουτγάρδη είναι μία εξαιρετική ομάδα. Το αποδεικνύει, σχεδόν, κάθε αγωνιστική στη Bundesliga, το απέδειξε στο ματς της πρεμιέρας στο ”Μπερναμπέου”. Η Σπάρτα άρεσε στο 3-0 επί της Ζάλτσμπουργκ. Έχω την εντύπωση ότι θα το παίξει το ματς στα ίσα, δε θα κρυφτεί. Το g/g και over το συναντάμε στο 1,75.

Λεβερκούζεν – Μίλαν

Η Λεβερκούζεν είχε σύμμαχο την τύχη στο Μόναχο και στο 1-1 με τη Μπάγερν. Στην πρεμιέρα της στο Champions League, διέλυσε τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ. Η Μίλαν συνήλθε μετά το ηχηρό χαστούκι από τη Λίβερπουλ. Πήρε το ντέρμπι με την Ίντερ, νίκησε εύκολα τη Λέτσε. Πρόκειται για ένα πιθανό g/g.

PSV – Σπόρτινγκ

H PSV μετρά το 7×7 στο πρωτάθλημα, σκοράροντας 29 γκολ. Στην πρεμιέρα του Champions League, έχασε 1-3 από τη Γιούβε στο Τορίνο. Το 7×7 μετρά και η Σπόρτινγκ στο δικό της πρωτάθλημα, σκοράροντας 25 γκολ. Στην πρεμιέρα του Champions League νίκησε 2-0 τη Λιλ. Το g/g και over προσφέρεται στο 1,75.

Επιλογές Τρίτης