novibet logo

Γεμάτο και σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Στην Αγγλία, η Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον (22:00), σε ένα ματς που ενδέχεται να παίξει ρόλο στη μεγάλη μάχη για την παραμονή  στην Premier League. Μετά την εντυπωσιακή νίκη της επί της Έβερτον, που συνοδεύτηκε με ανατροπή στα τελευταία λεπτά από το εις βάρος της 2-0, η Μπόρνμουθ έχασε από Τσέλσι (0-1), Λίβερπουλ (0-3) και έμεινε στους πέντε βαθμούς. Στην άλλη μεριά, η Σαουθάμπτον παραμένει στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό και ψάχνει απεγνωσμένα την πρώτη της νίκη για να ανέβει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Εκτός δράσης ο Άνταμς για τους γηπεδούχους, θα παίξουν χωρίς τους Μπαζούνου, Σουλεμάνα και Σμόλμποουν οι φιλοξενούμενοι.

Έχοντας ως στόχο να προσπεράσει την Ατλέτικο Μαδρίτης και να βρει θέση στην πρώτη τριάδα του ισπανικού πρωταθλήματος, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Λας Πάλμας (22:00) για την 8η αγωνιστική της La Liga. Οι γηπεδούχοι (14β.) έχουν χάσει μόνο από την Μπαρτσελόνα φέτος και σε γενικές γραμμές παρουσιάζουν εξαιρετικό πρόσωπο, ενώ καταστρώνουν τα αγωνιστικά τους πλάνα χωρίς τους τραυματίες Πεντράθα, Φόιθ, Καμπβάλα, Μορένο, Πέρεθ και Πίνο. Στην άλλη μεριά, η Λας Πάλμας (3β.) παλεύει για να ξεφύγει από την τελευταία θέση και θα ψάξει ένα τρίποντο – ανάσα χωρίς τους τραυματίες Σίλεσεν, ΜακΚένα, Μάρβιν και Ραμίρες.

Σημαντικό ματς και στη Serie A, με την Πάρμα να υποδέχεται την Κάλιαρι (21:45). Οι γηπεδούχοι (5β.) μετρούν μόλις μία νίκη φέτος, κόντρα στη Μίλαν (2-1) και είναι δεδομένο πως ψάχνουν δεύτερο τρίποντο στην έδρα τους, με την Κάλιαρι (2β.) να βρίσκεται σε ακόμα πιο δύσκολη θέση, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη και με μόλις δύο βαθμούς. Χωρίς τους Πράτι, Παβολέτι και Βιετέσκα οι φιλοξενούμενοι, δεν υπολογίζονται οι Σιρκάτι, Μπενεντίτζακ, Εστέβες και Βάλερι.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.