τσαρλυ προγνωστικα 300924

Οι προτάσεις στοιχήματος του Τσάρλυ από τα παιχνίδια της Δευτέρας 30/09!

Βιγιαρεάλ – Λας Πάλμας

Στην ερώτηση από όσα έχεις δει μέχρι στιγμής τι θεωρείς πως είναι το πιο πιθανό να συμβεί στο φετινό Ισπανικό πρωτάθλημα, η πρώτη απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο υποβιβασμός της Λας Πάλμας.

Πρώτο φαβορί για υποβιβασμό

Εννοείται πως ειδικά για την παραμονή, μπορεί μία αλλαγή προπονητή, ένα φορμάρισμα που θα προκύψει να αλλάξει τα δεδομένα. Το ξεκίνημα όμως της Λας Πάλμας είναι απογοητευτικό. Τελευταία στην βαθμολογία με μόλις 3 βαθμούς σε 6 παιχνίδια, τελευταία στην βαθμολογία των xpoints με 4,69. Ακόμη και στις τρεις ισοπαλίες που εχει αποσπάσει ήταν κατώτερη από τους αντιπάλους της.

Στο εντός έδρας 2-2 με την Σεβίλλη τα xgoals ηταν 1,32-2,10, στο εντός έδρας 1-1 με την Ρεάλ τα xgoals ηταν 0,81-3,28 και στο εντός έδρας 1-1 με την Λας Πάλμας την περασμένη Τετάρτη τα  xgoals ήταν 1,11-2,67. Η με διαφορά χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, πηγαίνει στο Ελ Μαδριγάλ, για να αντιμετωπίσει την Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Μαρσελίνο, αν κερδίσει θα πατήσει μόνη στην 3ή θέση του πρωταθλήματος. Ο άσος στο 1,43.

Πάρμα – Κάλιαρι

Το πλεονέκτημα της Πάρμα

Εξάποντο παραμονής στην Σέριε Α. Η νεοφώτιστη Πάρμα υποδέχεται την Κάλιαρι. Με βάση την εικόνα που έχουμε απο τις δύο ομάδες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, είναι ξεκάθαρο πως η Πάρμα έχει την επιθετικότητα που της επιτρέπει να πάρει τους βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Αντίθετα η ουραγός Κάλιαρι, νοσταλγεί την εποχή του Ρανιέρι. Ο Νταβίντε Νικόλα έχει αποτύχει, να καταφέρει να κάνει την ομάδα του δημιουργική. Η Κάλιαρι έχει πετύχει μόλις 1 γκολ σε 5 παιχνίδια και βρίσκεται δίκαια στην τελευταία θέση.

Αντίθετα η Πάρμα, έχει ταλέντο, επιθετικότητα και έχει κάνει καλά παιχνίδια σε αυτό το ξεκίνημα της στην επιστροφή στην Σέριε Α. Στο τελευταίο της εντός έδρας, έχασε το παιχνίδι απο την Ουντινέζε 2-3, απο 2-0. Πήρε την ρεβάνς στο Λέτσε, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με δύο τέρματα στις καθυστερήσεις. Σε αντίθεση με την Κάλιαρι όμως το παιχνίδι  της Πάρμα έχει δημιουργία, επιθετικότητα, παραγωγή φάσεων. Μία πραγματικότητα που ασφαλώς σε μία μάχη με την φετινή Κάλιαρι, της δίνει πλεονέκτημα. Ο άσος στο 2,20.

Προγνωστικά Στοιχήματος