ραγκατσησ προγνωστικα 300924

Η δυάδα του Χρήστου Ραγκάτση από το κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας 30/09!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν για τη στήλη. Η ”νωρίς2άδα πέρασε εύκολα ενώ αν έβαζε γκολ ο Παναθηναϊκός θα περνούσε και η ”αργά” 2άδα. Ο Βασιλάκος, μεταξύ άλλων, πέρασε, ωραιότατο παρολί και βρήκε έναν εκ των σκόρερ της Τότεναμ. Ο μπροστινός, με VAR στο 90+9, έβγαλε την κόκκινη κάρτα στο μαδριλένικο ντέρμπι! Συμβαίνουν κι αυτά …. Η 8η αγωνιστική της Primera ολοκληρώνεται με το Βιγιαρεάλ – Λας Πάλμας και η 7η της Segunda με το Ράσινγκ – Καρταχένα. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ‘‘Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Βιγιαρεάλ – Λας Πάλμας

Η Βιγιαρεάλ αντέδρασε άμεσα μετά το τάλιρο από τη Μπάρτσα, νικώντας 2-1 την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη. Στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της σημειώθηκαν, συνολικά, 17 γκολ (2-2 με την Ατλέτικο, 4-3 τη Θέλτα, 1-5 από τη Μπάρτσα). Είναι αξιοσημείωτη η απουσία του σκόρερ (6 γκολ) Αγιόθε Πέρες. Η Λας Πάλμας αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Είναι μία ομάδα που δημιουργεί πολλές φάσεις αλλά, για διάφορους λόγους, τ’ αποτελέσματα δεν έρχονται. Δεν ταξίδεψαν ο βασικός τερματοφύλακας Σίλεσεν κι ο φορμαρισμένος επιθετικός Σάντρο. Δεν το λες και άσχημο το 2,00 στο g/g και over.

Ράσινγκ – Καρταχένα

Η Ράσινγκ προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες. Παραμένει αήττητη μετά από έξι αγωνιστικές. Η Καρταχένα με απολογισμό μία νίκη και πέντε ήττες προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Ο Αμπελάρδο απολύθηκε. Στη θέση του ανέλαβε ο Χάντρο ο οποίος ντεμπουτάρει απόψε. Το κοινό, το οποίο θα γεμίσει το ”Σαρντινέρο”, ευελπιστεί να δει, τουλάχιστον, τρία γκολ. Το over το συναντάμε στο 1,80.

Δυάδα Δευτέρας