φρουρος προγνωστικα 2909

Ούτε χθες βρήκαμε στόχο στα προγνωστικά στοιχήματος, -25 μονάδες σε έναν Σεπτέμβρη που δείχνει πως θα κλείσει αρνητικά. Έχουμε δύο μέρες ακόμη βέβαια, με πίστη στα σημερινά.

Στα του Bethome.gr ο Ράγκα καθάρισε εύκολα με την τριάδα του,

Λουκέρνη – Βασιλεία

Αήττητο έξι αγώνων τρέχει η Λουκέρνη με 4 νίκες 2 ισοπαλίες σκοράροντας 13 τέρματα και 4/6 over 2,5. 12 γκολ πέτυχε η Βασιλεία στα τέσσερα δικά της εκτός έδρας. G/G +over 2,5 (1,90)

Άλκμααρ – Ουτρέχτη

Δε λέει ακριβώς την αλήθεια το σετ αποδόσεων, αήττητες αμφότερες με την ΑΖ να μετρά 5 νίκες 1 ισοπαλία και 16-2 γκολ, ενώ η Ουτρέχτη γράφει 4 νίκες 1 ισοπαλία κι έρχεται από τέσσερα σερί αμφίσκορα. G/G +over 2,5 (2,12)

Στρασβούργο – Μαρσέιγ

‘’Κανείς δε μιλάει για τίτλο’’ ήταν τα λόγια του Ντε Τσέρμπι προς τον τύπο σε μια προσπάθεια προσγείωσης όλων μετά τη νίκη με 2-3 στη Λυών. Μάλιστα δήλωσε πως το σημερινό κόντρα στο Στρασβούργο το περιμένει ακόμη πιο δύσκολο, πράγμα που με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.

5/5 G/G για τους γηπεδούχους, 4 νίκες 1 ισοπαλία για τους ‘’Φωκαείς’’ σκοράροντας 15 γκολ ενώ μετρούν και 4/5 G/G +over 3,5. G/G +over 2,5 (1,90)

Ατλέτικο – Ρεάλ

Το ντέρμπι της Μαδρίτης με τον Μπαπέ να είναι εκτός, ένα πρόβλημα λιγότερο για τον Τσόλο που έχει δει την ομάδα του να κρατάει το καλύτερο παθητικό με μόλις τρία τέρματα σε επτά αγώνες. Ο Ματέο Μπούσκετς είναι το αποψινό στραγάλι, 21 κίτρινες 2 κόκκινες στα τέσσερα φετινά του. Combo με Κόκκινη Κάρτα +από μια κάρτα για κάθε ομάδα (4,00)

Υ.Γ Ο Τσόλο να δεχτεί κάρτα τιμάται στο (4,00), ενώ ο Don Carlo στο (7,00).  Ατουφέκιστα θα περάσουνε ΜΩΡΕ;;;;

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Combo’’

 

‘’Tarjeta Roja’’

 

**Στις 16:00 παρέα με ψηλό και Παντέλο το ραντεβού μας στο κανάλι του Bethome.gr να μάθουμε αν στη Μύκονο έμαθαν να βαράνε πέναλτι, Live επιλογές, ορεξάτα Build Up και φυσικά κληρώσεις για ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ..

Ορμάτεεεεεεεεεε


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!