ραγκατσης προγνωστικα 2909

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από το πρόγραμμα της Κυριακής 29/09!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Ωραιότατη η χθεσινή βραδιά για τη στήλη. Η 3άδα πέρασε περιπατένγκο. Είναι από τις βραδιές που ό,τι κι αν έδινα θα έβγαινε καθώς τα σημεία που πρότεινα στην εκπομπή της Παρασκευής για τα δύο σαββατιάτικα ματς της Α’ Εθνικής πέρασαν κι αυτά …. Φτου φτου …. Μη λησμονείτε ότι στις 16:00 ξεκινά, στο κανάλι του bethome.gr στο youtube, η εκπομπή ”Δώσε μια δυάδα” με τον Ψηλό και τον μπροστινό του Χ.Ρ.

Θέλτα – Χιρόνα

Η Θέλτα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο 0-1 από την Ατλέτικο. Έπαιξε σε μία εστία τους Μαδριλένους αλλά σπατάλησε κλασσικές ευκαιρίες και η μπάλα την τιμώρησε. Έχασε από ένα γκολ του Χουλιάν Άλβαρες στις καθυστερήσεις. Ο τεχνικός των Γαλιθιάνων θα προχωρήσει σ’ εκτεταμένο rotation με τον Ιάγο Άσπας να ξεκινά, πιθανότατα, από τον πάγκο. Η Χιρόνα δεν είναι στα καλύτερά της. Μετρά τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία σε Ισπανία κι Ευρώπη. Ωστόσο, στο 0-0 με τη Ράγιο, κατά διαστήματα, θύμισε την περσινή ομάδα. Από ένα γκολ το έχουν.

Ατλέτικο – Ρεάλ

Η Ατλέτικο έκανε, ίσως, το χειρότερο φετινό της παιχνίδι στο Βίγκο. Νίκησε 1-0 στη μοναδική φάση που έφτιαξε στις καθυστερήσεις. Σε όλο το ματς υπέφερε από μία Θέλτα η οποία έχασε μοναδικές ευκαιρίες. Ωστόσο, απόψε θα είναι αλλιώς …. Η Ρεάλ προηγήθηκε 3-0 της Αλαβές αλλά στα τελειώματα οι Βάσκοι όχι μόνο μείωσαν σε 2-3 αλλά απείλησαν και με ισοφάριση.

Μία Ρεάλ η οποία είναι η ευνοημένη από το πρόγραμμα της λίγκας καθώς αγωνίστηκε την Τρίτη ενώ η Ατλέτικο την Πέμπτη. Ο Εμπαπέ παραμένει εκτός. Μετά τη χθεσινή ήττα της Μπάρτσα, η Ρεάλ παραμένει στο -4 από την κορυφή – η Ατλέτικο στο -6. Θα γίνει μάχη. Αν το ντέρμπι φύγει από την ισοπαλία, βλέπω να πηγαίνει στον άσο. Το ”1Χ και over 1,5” στην bet365 το συναντάμε κοντά στο 2,00.

Λεβάντε – Αλμερία

Πρόκειται για δύο ομάδες οι οποίες έχουν επιθετικούς προσανατολισμούς και ταυτόχρονα αμυντικές αδυναμίες. To over προσφέρεται στο 1,65.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, γενικότερα και τους προπονητές τους, ειδικότερα. Ίσως στο τέλος της βραδιάς να συμβιβαστούν με την ισοπαλία. Το g/g το βρίσκουμε στο 1,65.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Nωρίς ….

 

Aργά ….


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!