αντυπας προγνωστικα 2909

Δείτε τι ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το κουπονι στοιχηματος της Κυριακής 29/09!

Καλημέρα φίλοι μου. Η στήλη θα αλλάξει λίγο ρότα και σήμερα θα περιμένει τέσσερα over 2.5 σε συνδυασμό με διπλές ευκαιρίες, στηριγμένες στα φαβορί. Η απόδοση που βγαίνει από το παρολί είναι 18 και νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο.

Θα πάμε αμέσως να δούμε τα τέσσερα παιχνίδια, γιατί δεν πρόκειται να κάνω απολογισμό για τα χθεσινά προγνωστικά, για να μην μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

Αντάλιασπορ – Φενέρ Προγνωστικά

Μας δικαίωσε μεσοβδόμαδα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, αφού έβγαλε αντίδραση και κέρδισε την Ουνιόν στο Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα και να εκμεταλλευθεί τη γκέλα της Γαλατά και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους τρεις βαθμούς.

Για να τα καταφέρει, πρέπει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Αντάλιασπορ, μιας ομάδας που έχει δείξει – μέχρι στιγμής – ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Η Φενέρ είναι σαφώς καλύτερη, ποιοτικότερη και θέλει πάση θυσία το τρίποντο. Επειδή δέχεται με ευκολία γκολ, θα πάρω το Χ2 μαζί με το να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς, σε απόδοση 1,85.

Σάντεφιορντ – Ρόζενμποργκ Προγνωστικά

Σε τρομερή κατάσταση είναι η Ρόζενμποργκ, που θυμίζει τις εποχές που κατακτούσε για πλάκα τα πρωταθλήματα Νορβηγίας. Έχει να ηττηθεί από τις 11 Αυγούστου και από τότε έδωσε έξι παιχνίδια με απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Και το έχει καταφέρει αυτό, έστω και αν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάντεφιορντ θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο σερί της και θα την πιστέψω  και θα ποντάρω στο Χ2 μαζί με το over 2.5 σε απόδοση 2,05. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή και δύσκολα θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, κόντρα στην ανεβασμένη Ρόζενμποργκ.

Άλκμααρ – Ουτρέχτη Προγνωστικά

Αναμετρούν τις δυνάμεις τους δύο ομάδες που δεν έχουν ηττηθεί και πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία. Η Άλκμααρ σε έξι ματς πρωταθλήματος, μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία και η Ουτρέχτη σε πέντε, τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται και από ευρωπαϊκή νίκη (3-2 την Έλφσμποργκ) και θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους. Το εντυπωσιακό με τους φιλοξενούμενους είναι ότι έχουν δεχθεί γκολ και στα τέσσερα τελευταία τους ματς, αλλά δεν έχουν ηττηθεί!

Στρασβούργο – Μαρσέιγ Προγνωστικά

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα της Μαρσέιγ και δεν έχει να κάνει μόνο με τον βαθμολογικό της απολογισμό, αλλά και με την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο. Αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και στα πέντε έως τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχει μαζέψει 13 βαθμούς και έχει σημειώσει 15 γκολ!

Εξαιρετική ομάδα, που κάλλιστα μπορεί να περάσει νικηφόρα και από το Στρασβούργο. Οι γηπεδούχοι παλεύουν τα ματς και είναι χαρακτηριστικό, ότι σε όλα (πέντε) εμφανίστηκε το goal/goal! Θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους και θα αγοράσω στην bet365 στο 2,50 (!) το Χ2 & over 2,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!