prognostika stoiximatos 29092024

Καλημέρα σε όλη την παρέα του Bethome.gr! Από τις χθεσινές επιλογές της στήλης, επιβεβαιώθηκε το Διπλό (2.07) στο παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας – Παρί (1-3), ωστόσο μας τα χάλασε το Διπλό (2.02) που περιμέναμε να βγάλει η Μετς, η οποία “ανέστησε” την Τρουά, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ με δυο αναμέτρησεις από την Α’ Σουηδίας, οπότε και πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει για εσάς από το ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Βάρναμο – Τζουργκάρντεν Προγνωστικά

Μπορεί να έχει το μυαλό στην Ευρώπη, ωστόσο η Τζουργκάρντεν δεν θέλει να πέσει από τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και καλείται να βρει τρόπους και να αποφύγει το εμπόδιο της Βάρναμο, την οποία περιμένουμε και πάλι παθητική. Εύκολα ή δύσκολα θεωρώ ότι θα βρει τον τρόπο και θα επιβεβαιώσει το Διπλό σε απόδοση 2.18.

Χάκεν – Σίριους Προγνωστικά

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται εδώ και καιρό η Χάκεν, που έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη και βλέπει τις όποιες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη να μειώνονται αισθητά. Κάτι που θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί η Σίριους και να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις μακριά από την έδρα της. Θα ρισκάρω και θα πάψ με το Χ2 σε απόδοση 1.98.

Προγνωστικά Στοιχήματος