stoiximan logo

Εδώ και δύο σεζόν έχουν φοβερά δυνατές μάχες. Μία ακόμα είναι προ των πυλών στη Stoiximan Super League, αφού η ΑΕΚ υποδέχεται στην πρώτη φετινή συνάντησή τους τον Παναθηναϊκό. Το ενδιαφέρον γύρω από τον αγώνα, δεν είναι μόνο αγωνιστικό.

Η απόσταση των τριών βαθμών τους στην κατάταξη, φέρνει στο τραπέζι αρκετά σενάρια. Δύο εξ’ αυτών, καλείσαι να τα μαντέψεις, παίζοντας εντελώς δωρεάν* στο Master του αγώνα, ώστε να διεκδικήσεις 10.000€ σε μετρητά!

Τα ερωτήματα είναι: Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ του αγώνα (στην κανονική διάρκεια)” και Ποιος παίκτης θα πετύχει το πρώτο γκολ στον αγώνα” (τα ερωτήματα εμφανίζονται έτσι ακριβώς, στο Derby Master στη σελίδα της Stoiximan).

Η ΑΕΚ είναι στη 2η θέση της Stoiximan Super League, πίσω από τον ΠΑΟΚ, με 11 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός, έχει μαζέψει 8 έως τώρα και είναι 7ος. Η ΑΕΚ έχασε βαθμούς από την Καλλιθέα την περασμένη αγωνιστική, ενώ οι φιλοξενούμενοι που παίζουν και τον πρώτο τους αγώνα για το Conference League μέσα στην εβδομάδα κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, νίκησαν τον Πανσερραϊκό.

*​21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις