winmasters 1509

Φτάσαμε αισίως στην 6η αγωνιστική της Super League και τα ντέρμπι αρχίζουν να μπαίνουν σιγά σιγά στην εξίσωση. Την Κυριακή, τα βλέμματα στρέφονται στην «OPAP Arena», εκεί όπου ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συγκρούονται στις 21:30.

Το κλασσικό αθηναϊκό ντέρμπι έχει μεγάλη παράδοση στα ιστορικά βιβλία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς έχουν διεξαχθεί 164 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο αντιπάλων. Σε αυτές, 50 έχουν βαφτεί «κιτρινόμαυρες», 65 «πράσινες», ενώ 49 έχουν λήγει ισόπαλες.

Με γηπεδούχο την ΑΕΚ, το ρεκόρ είναι 34 νίκες υπέρ της «Ένωσης», 27 «διπλά» του Παναθηναϊκού και 21 ισοπαλίες. Η Winmasters προσφέρει τις κορυφαίες αποδόσεις στην ελληνική αυτή «μάχη», στις οποίες μπορείτε να βρείτε και 0% γκανιότα

Ο άσος της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα προσφέρεται στην τιμή του 1.81, η ισοπαλία στο 3.80 και η νίκη του «τριφυλλιού» ανέρχεται στο 4.35.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 4 από τις 5 προηγούμενες συναντήσεις τους έχουν επιβεβαιώσει το Over 2,5. Ελαφρώς λοιπόν φαβορί το ενδεχόμενο αυτό στις αποδόσεις της Winmasters. Στο 1.83 η τιμή του, ενώ το Under 2,5 βρίσκεται στο 1.97. Έπειτα, το Goal/Goal το συναντάμε στο 1.74 και το No Goal στο 2.10.

Η Winmasters προσφέρει και πληθώρα επιλογών όσον αφορά τα bet builder στο μεγάλο παιχνίδι της Super League. Δύο ενδιαφέρουσες επιλογές είναι ο άσος της ΑΕΚ, συνδυασμένος με το Goal/Goal και Over 2,5, με τη συνολική απόδοση να φτάνει το εξαιρετικό 3.60.

Ένα ακόμη που ξεχωρίζει, είναι η διπλή ευκαιρία του Παναθηναϊκού, μαζί με το Goal/Goal και το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι ο Φώτης Ιωαννίδης. Η τιμή του bet builder αυτού βρίσκεται στο επίσης πολύ καλό 6.75.

Καθημερινά οι κορυφαίες προσφορές και επιβραβεύσεις βρίσκονται στο Sports Calendar της Winmasters!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.