prognostika stoiximatos 28092024

Επιστροφή για τη στήλη μετά και την περασμένη Πέμπτη, όταν και μπορεί να είχα ασχοληθεί με μια αναμέτρηση από το Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο πέρασε το 1Χ & Over 2.5 (1.92) στο Μπράγκα – Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Πορτογάλους να επικρατούν 2-1 με γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις από το σημείο του πέναλτι.

Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ με δυο αναμέτρησεις από τη Β’ Γαλλίας, οπότε και πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει για εσάς από το ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Ερυθρός Αστέρας – Παρί Προγνωστικά

Αν και παίζει αρκετά επιθετικά στα παιχνίδια του ο Ερυθρός Αστέρας δείχνει ότι “πονάει” στην άμυνα και αυτό αναμένεται να του στοιχίσει και πάλι, κόντρα σε μια Παρί που πήρε ψυχολογία μετά και την επιστροφή στις επιτυχίες (2-0 τη Γκινγκάμπ) και θέλει να δώσει συνέχεια τώρα σε αυτές. Εύκολα ή δύσκολα θεωρώ ότι θα το κάνει και πάω και εδώ με το Διπλό σε απόδοση 2.07.

Τρουά – Μετς Προγνωστικά

“Άστραψε και βρόντηξε” η Μετς την περασμένη Τρίτη, συνέτριψε με 6-0 τη Μαρτίγκ και η ψυχολογία είναι πλέον στα ύψη. Έχει την ευκαιρία τώρα να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, έχοντας απέναντι της μια Τρουά που προβληματίζει αρκετά με την παρουσία της, παραμένει χωρίς νίκη και με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό της σε έξι παιχνίδι. Γι’ αυτό και επιλογή μου είναι το Διπλό σε απόδοση 2.02.

Προγνωστικά Στοιχήματος