betsson μποκα 280924

Στο «Estadio Julio Cesar Villagra» η Μπελγράνο υποδέχεται την Μπόκα Τζούνιορς (29/09/2024, 02:00) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Liga Profesional Argentina. Η Μπελγράνο το τελευταίο διάστημα έχει πάρει τα πάνω της κι εμφανίζεται βελτιωμένη, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς ψάχνει αντίδραση κι επιστροφή στις νίκες έπειτα από τις ήττες που υπέστη στα ντέρμπι με τις Ρίβερ Πλέιτ και Ράσινγκ Κλουμπ.

Ο άσος της Μπελγράνο προσφέρεται στο 3,26** και το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στο 2,38** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

Στο Μπελγράνο – Μπόκα Τζούνιορς η απόσταση στις τιμές ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι μεγάλη και προϊδεάζει για μια δυνατή μάχη. Εξάλλου, τα στατιστικά των δύο ομάδων δεν έχουν σημαντικές διαφορές αν και η Μπόκα Τζούνιορς έχει την παράδοση με το μέρος της. Μετράει 19 νίκες, 10 ήττες και 8 ισοπαλίες με αντίπαλο την Μπελγράνο.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για online stoixima σε εκατοντάδες αγορές με πλούσιες αποδόσεις. Οι δύο ομάδες θεωρούν πως η νίκη είναι μονόδρομος καθώς κυνηγούν να πετύχουν τους στόχους τους. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες βρίσκεται στο 2,12**, ενώ το no goal εμφανίζεται στο 1,66**.

Η Μπελγράνο έχει ρεκόρ 5-6-4 με 19-19 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ εντός έδρας είναι αξιόλογη και στέκεται στο 4-3-1 με 12-9 τέρματα. Στη δύναμη που έχει στο γήπεδό της θα βασιστεί προκειμένου να κάνει την έκπληξη και να πάρει τη νίκη. Άλλωστε, πηγαίνει στο ματς με την Μπόκα Τζούνιορς ανεβασμένη καθώς προέρχεται από νίκη με 4-2 επί της Ατλέτικο Τουκουμάν εκτός έδρας. Μ’ εκείνο το αποτέλεσμα έφτασε αισίως στις τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς ήττα.

Η Μπόκα Τζούνιορς θέλει να σηκώσει κεφάλι μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αφού έχασε με 2-1 από τη Ράσινγκ Κλουμπ εκτός έδρας, γνώρισε και ήττα με 1-0 από τη Ρίβερ Πλέτ εντός έδρας στο μεγάλο ντέρμπι του Μπουένος Άιρες. Πλέον, έχει στρέψει την προσοχή της στο ματς με την Μπελγράνο και θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις προκειμένου να επαναπροσδιορίσει τους στόχους της στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το στοίχημα στη Liga Profesional Aργεντινής αποτελεί σταθερή αξία με συναρπαστικές αναμετρήσεις, πλούσιο θέαμα, έντονες στιγμές και πολύ πάθος σ’ ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Νότιας Αμερικής. Ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 γκολ τοποθετείται στο 3,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Όσον αφορά στις συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Μπελγράνο εναντίον Μπόκα Τζούνιορς, να σημειώσουμε ότι η Μπελγράνο δεν έχει στο μάξιμουμ τον τερματοφύλακα Ντανιέλε και τους επιθετικούς Σουάρες, Πασερίνι και Σάντσες, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς δεν υπολογίζει στον κίπερ Ρομέρο και δεν έχει στο φουλ τους αμυντικούς Λέμα, Μπλοντέλ, Μέδελ και τον επιθετικό Αγίρε.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις το να προηγείται στο 1ο ημίχρονο η Μπόκα Τζούνιορς τιμάται στο 3,50** (από 3,20), ενώ με Σούπερ Ενίσχυση το Ακριβές σκορ 1ου ημιχρόνου 0-1 φτάνει στο 5,40** (από 4,50) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ