simone-inzaghi

Μικρό το κέρδος (+9 μονάδες) της χθεσινής στήλης, αφού το 1 & Over 2.5 της Μίλαν από ημίχρονο συνοδεύτηκε με πικρό κουβά στο Δουβλίνο, όπου το G/G & Over 2.5 χάθηκε με την Σάμροκ Ρόβερς να ηττάται 0-3 στο ντέρμπι.

Ουντινέζε – Ίντερ

Η “φούσκα” της Ουντινέζε έσκασε την περασμένη Κυριακή στο Ολίμπικο, όπου έχασε εύκολα από την Ρόμα (3-0), έδειχνε πολύ πιθανό ότι το δυνατό της ξεκίνημα στην σεζόν δεν ήταν βιώσιμο.

Την περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα, απέναντι σε μία πριζωμένη Ίντερ μετά την απογοητευτική εμφάνιση στο Derby della Madonnina. Ο Ιντζάγκι είναι ελίτ προπονητής, που ξέρει να οδηγεί την ομάδα του σε αντίδραση και στο Ούντινε προβλέπουμε δυνατή εικόνα από την πρωταθλήτρια. Έχει σύμμαχο και την προϊστορία, θα την στηρίξουμε στο 2 & Over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Μπάγερν – Λεβερκούζεν

Μετωπική σύγκρουση θα έχουμε σήμερα στο Μόναχο, με την Μπάγερν να έχει επιστρέψει “σεληνιασμένη” από τη διακοπή των εθνικών ομάδων πετυχαίνοντας 20 γκολ στις τρεις νίκες της! Έχει αρχίσει να δένει η επιθετική γραμμή, με τον Ολίσε να προσαρμόζεται άμεσα και να προέρχεται από διαστημική εμφάνιση στη Βρέμη (0-5).

Ορεξάτη και η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν μετά τη διακοπή, πέτυχε από 4 γκολ στις τρεις νίκες του Σεπτεμβρίου, με το γνωστό θελκτικό ποδόσφαιρο της περασμένης σεζόν. Ζεστοί οι Μπονιφάς, Βιρτς, εύστοχοι στις εκτελέσεις τους.

Με τον αλέγρο τρόπο που παίζουν και οι δύο ομάδες θα χρειαστούν μεγάλα ποσοστά αστοχίας για να μην δούμε μεγάλο σκορ, οπότε θα πάμε στο Goal/Goal & Over 3.5, σε απόδοση 1.95, το οποίο επιβεβαιώθηκε στο περσινό μεταξύ τους στο Μόναχο.

Μπολόνια – Αταλάντα

Συνήλθε ψυχολογικά η Μπολόνια με την πρώτη νίκη της σεζόν στη Μόντσα (1-2) και σήμερα “μυρίζει αίμα” απέναντι σε μία Αταλάντα που τρεκλίζει αμυντικά. Την Τρίτη οι “μπεργκαμάσκι” εκτέθηκαν από την Κόμο (2-3) για την 3η ήττα στα 4 τελευταία τους παιχνίδια. Και τα 5 φετινά τους στην Serie A πήγαν ψηλά σε σκορ και σε κάτι ανάλογο θα ποντάρουμε σήμερα. Αξιόλογο το Over 2.5 σε απόδοση 2.02.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ

Σε καλό μομέντουμ και οι δύο ομάδες, αλλά το καλό ξεκίνημα της Φόρεστ έχει χτιστεί πάνω σε παιχνίδι αναμονής και “φαρμακερές” μεταβάσεις. Στο Νότιγχαμ δεν κέρδισε στα 5 τελευταία ματς και η Φούλαμ αποτελεί κακό της δαίμονα.

Αρέσουν οι Λονδρέζοι με αναγεννημένους πρωταγωνιστές στην επίθεση, δείχνουν ικανοί να διευρύνουν το αήττητο σερί. Κομβική η απουσία του Γκιμπς-Γουάιτ από την Φόρεστ, υπάρχει αξία στους φιλοξενούμενους, θα ρισκάρουμε στο 2 & Goal/Goal σε απόδοση 6.20

Εκ των αναγεννημένων παικτών της Φούλαμ ο εκρηκτικός Τραορέ, ο οποίος στα 4 τελευταία της Πρέμιερ Λιγκ έχει 2 ασίστ και 1 γκολ. Παράλληλα, στα 3/4 τελευταία που αγωνίστηκε δέχθηκε κίτρινη καθώς πηγαίνει με ταχύτητα στις μονομαχίες. Fun bet το να δεχθεί κάρτα ο Τραορέ και να σκοράρει ή να δώσει ασίστ σε απόδοση 9.50.

Μπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ

Μπάζει από παντού η άμυνα του Λοπετέγκι, η Γουέστ Χαμ δέχεται γκολ για πλάκα, αλλά στο επιθετικό κομμάτι υπάρχει πολλή ποιότητα, με τον αρχηγό Μπόουεν να είναι εκ των διασωθέντων. Ο 27χρονος παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και σήμερα ενδέχεται να ξεκινήσει στην κορυφή.

Τρομερή η παράδοσή του απέναντι στην Μπρέντφορντ, την έχει πληγώσει ήδη 7 φορές (περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα), πέρσι σκόραρε στο εκτός και πέτυχε χατ-τρικ στο εντός. Επιλογή το σκοράρισμα του Μπόουεν σε απόδοση 3.60.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Γερμανία, Αγγλία & Πολωνία σε παρολί αξίας 7.28.

Πρώτη επιλογή το Over 3 (ασιατικό) στο ΒόλφσμπουργκΣτουτγκάρδη. Ζευγάρωμα για πολλά γκολ, με μία Βόλφσμπουργκ που δέχθηκε 9 γκολ  σε τρία ματς από ομάδες του ευρωπαϊκού βεληνεκούς και μία Στουτγκάρδη που προσφέρει απλόχερα θέαμα με 7/7 over 3.5 στο ξεκίνημα της σεζόν!

Δεύτερη επιλογή το 1 & Over 1.5 (2.02) στο ΤσέλσιΜπράιτονΒρίσκει ρυθμό, αυτοπεποίθηση και σταθερό κορμό η Τσέλσι και πέρσι έδειξε ότι έχει την συνταγή για το στυλ της Μπράιτον, η οποία δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα τον τρόπο της μετά την αλλαγή προπονητή. Θα βρουν χώρους να τρέξουν οι γηπεδούχοι και με τους πρωταγωνιστές του σε καλή κατάσταση αξίζουν στοιχηματικής στήριξης. 

Τρίτη επιλογή το 1 & Over 1.5 (1.97) στο ΛέγκιαΓκόρνικΥπό βαθμολογική πίεση η Λέγκια, δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών μετά τις πρόσφατες ήττες. Το κλίμα δεν είναι καλό, αλλά υπάρχει αρκετή ποιότητα για να βγάλει αντίδραση απέναντι σε μία Γκόρνικ που δεν πείθει.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Ουντινέζε – Ίντερ  ➡ 2 & Over 2.5 (απόδοση 2.20)

19:30 | Μπάγερν – Λεβερκούζεν  ➡ Goal/Goal & Over 3.5 (απόδοση 1.95)

21:45 | Μπολόνια – Αταλάντα  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.02)

Παρολί

16:30 | Βόλφσμπουργκ – Στουτγκάρδη  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 1.83)

17:00 | Τσέλσι – Μπράιτον  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 2.02)

21:15 | Λέγκια – Γκόρνικ  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 1.97)

Παίκτες

17:00 | Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ  ➡ Τραορέ κάρτα & γκολ ή ασίστ (απόδοση 9.50)

Σκόρερ

17:00 | Μπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ  ➡ Μπόουεν να σκοράρει (απόδοση 3.60)

“Μπόμπα”

17:00 | Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ  ➡ 2 & Goal/Goal (απόδοση 6.20)