φρουροσ προγνωστικα 270924

Με τη Μάλμε κατώτερη των περιστάσεων, τον Ολυμπιακό άστοχο κι άτυχο αφού το Var βρήκε τον Γουίλιαν σε εκτεθειμένη θέση και τη Θέλτα να καταφέρνει να μη σκοράρει στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε απέναντι στην άμυνα της Ατλέτικο, κλείσαμε στο αρνητικό -30 για τα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος.

Μπαίνουμε στο τελευταίο στοιχηματικό τετραήμερο του Σεπτέμβρη, ψάχνοντας ένα καλό photo finish.

Σαφχάουζεν – Βιλ

Από πέντε σερί αμφίσκορα έρχεται η Σαφχάουζεν, τα τέσσερα με συνοδεία over 2,5 και 6/8 over 2,5 συνολικά. Η Βιλ ενώ ξεκίνησε με 6/6 over 2,5 το πρωτάθλημα, έφερε 2 σερί λευκές ισοπαλίες. Δε νομίζω πως θα τριτώσει απόψε, G/G +over 2,5 (2,05)

Έουπεν – Γκενκ ΙΙ

Αμφότερες με τρεις σερί ήττες στα τελευταία, 5/5 over 2,5 για την Έουπεν, 4/5 για τη Γκενκ ΙΙ. Ασιατικό Over 3.0 (1,95)

Πετρολούλ – Χέρμανσταντ

Αήττητη η σκληροτράχηλη Πετρολούλ στο Πλοϊέστι, 1 νίκη 3 ισοπαλίες, οι τρεις με 0-0. Η Χέρμανσταντ μπορεί εντός έδρας να είναι αήττητη, εκτός έδρας όμως δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης με 3 ήττες 1 ισοπαλία. Το καμάρι του Κάρεϊ σφυρίζει εδώ, δεν είναι άλλος απ’ τον αγαπημένο της στήλης Κόβατς, στην πρεμιέρα του φέτος στο εξωτικό Πλοϊέστι έδειξε από δύο κάρτες για κάθε ομάδα (2,10)

Οσέρ – Μπρεστ

12 κίτρινες 1 κόκκινη ο απολογισμός της Οσέρ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, 11 σε αυτά της Μπρεστ. Το στραγάλι ο Ζερεμί Στινά, στα τρία φετινά του έδειξε 19 κίτρινες και 1 κόκκινη. Έχει αξία το να δεχτούν από δύο κάρτες οι ομάδες (2,15)

Παϊσαντού – Ιτουάνο

Βραζιλιάνικο εξάποντο παραμονής το συγκεκριμένο, με τον Λούκας Τορεζίν άρχων του αγώνα. 74 κίτρινες και 9 κόκκινες ο φετινός απολογισμός του σε 14 αναμετρήσεις, οι 6 μάλιστα απ’ ευθείας. Κόκκινη Κάρτα +από δύο κάρτες για κάθε ομάδα (4,00)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Over’’

‘’Κάρτες’’

‘’Red’’