βιγιαρεαλ λας παλμας preview

Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Λας Πάλμας στο Estadio de la Ceramica για την 8η αγωνιστική της La Liga. Μετά από πέντε αγώνες, η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, ενώ η Λας Πάλμας παλεύει στη 20η θέση με μόλις 3 βαθμούς.

Η φόρμα της Βιγιαρεάλ είναι ιδιαίτερα καλή (WLWDW), ενώ η ομάδα δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Παρά την έλλειψη clean sheets, έχει σημειώσει κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά παιχνίδι. Η Λας Πάλμας έχει περάσει μία δύσκολη περίοδο, καθώς δεν έχει νικήσει για περισσότερους από επτά μήνες.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μάριο Μελέρο. Ο καιρός αναμένεται να είναι βροχερός με ελαφριά βροχή, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τον αγώνα. Επιπλέον, η Βιγιαρεάλ έχει να αντιμετωπίσει τραυματισμούς όπως του Αλφόνσο Περάθα και του Χουάν Φόιθ, αλλά αναμένεται να συνεχίσει με τον ισχυρό της επιθετικό, ταλαντούχο Αγιόθε Πέρεθ.

Η πρότασή μας για στοίχημα είναι η Βιγιαρεάλ με χάντικαπ (-2), δεδομένου ότι είναι το φαβορί από τους bookmakers και η καλή τιμή που έχουν δώσει στην ομάδα του Μαρσελίνο.

Πρόβλεψη και συμβουλή στοιχήματος για τον αγώνα Βιγιαρεάλ vs. Λας Πάλμας

Με βάση τις δεδομένες αποδόσεις και τη σημαντική διαφορά δυναμικότητας, προτείνουμε το στοίχημα με χάντικαπ Βιγιαρεάλ (-2). Η απόδοση είναι σημαντική και ανταποκρίνεται στην καλή φόρμα και την επιθετική ικανότητα της Βιγιαρεάλ. Οι παίκτες του Μαρσελίνο έχουν δείξει ισχυρή επιθετική παρουσία, και η Λας Πάλμας έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες στην άμυνα.

Βιγιαρεάλ vs. Λας Πάλμας Πρόβλεψη
Betting tip Odds
Βιγιαρεάλ (-2) 4.5
  • Η φόρμα της Βιγιαρεάλ στους τελευταίους αγώνες είναι εντυπωσιακή (WLWDW).
  • Η επίθεση της Βιγιαρεάλ σκοράρει κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά παιχνίδι στους τελευταίους πέντε αγώνες.
  • Η Λας Πάλμας βρίσκεται στη 20ή θέση και δεν έχει καταφέρει να νικήσει για περισσότερους από επτά μήνες. Με αυτές τις παραμέτρους, η πιθανότητα για μια μεγάλη νίκη της Βιγιαρεάλ φαίνεται υψηλή.

Αποδόσεις Βιγιαρεάλ εναντίον Λας Πάλμας

Οι αποδόσεις για τον αγώνα ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Λας Πάλμας δείχνουν ξεκάθαρα τη γηπεδούχο ομάδα ως το μεγάλο φαβορί. Με τις πρόσφατες εμφανίσεις της, είναι εύλογο να αναμένουμε τη Βιγιαρεάλ να κυριαρχήσει. | Βιγιαρεάλ vs. Λας Πάλμας Betting Odds | |—————————————-|—————————| | Bet | Odds | | Βιγιαρεάλ | 1.47 | | Ισοπαλία | 4.63 | | Λας Πάλμας | 6.17 | Η ομάδα του Μαρσελίνο έχει δείξει αξιοσημείωτη επιθετική δύναμη, σκοράροντας κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά παιχνίδι στους τελευταίους πέντε αγώνες. Από την άλλη, η Λας Πάλμας υστερεί, καθώς βρίσκεται στην 20ή θέση και δεν έχει καταφέρει να νικήσει για πάνω από επτά μήνες. Με την καλή απόδοση και την επιθετική ικανότητα της Βιγιαρεάλ, το στοίχημα για νίκη της γηπεδούχου ομάδας είναι αρκετά ελκυστικό.

Ανάλυση Ομάδας Βιγιαρεάλ

Η πρόσφατη απόδοση της Βιγιαρεάλ WLWDW

Η Βιγιαρεάλ έχει παρουσιάσει αρκετά εντυπωσιακή φόρμα τις τελευταίες εβδομάδες, αποδεικνύοντας την επιθετική δύναμή της. Με τον προπονητή Μαρσελίνο, η ομάδα έχει πετύχει κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά παιχνίδι στους τελευταίους πέντε αγώνες της, αν και δεν έχει καταφέρει να κρατήσει καμία καθαρή εστία. Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης με 14 βαθμούς και αναμένεται να συνεχίσει την καλή της πορεία ενάντια στη Λας Πάλμας.

Αποτελέσματα Τελευταίων 5 Αγώνων:

Βιγιαρεάλ Εκτός έδρας Ομάδα Αποτέλεσμα
Εσπανιόλ Βιγιαρεάλ 1-2 (Νίκη)
Βιγιαρεάλ Μπαρτσελόνα 1-5 (Ήττα)
Μαγιόρκα Βιγιαρεάλ 1-2 (Νίκη)
Βαλένθια Βιγιαρεάλ 1-1 (Ισοπαλία)
Βιγιαρεάλ Θέλτα Βίγο 4-3 (Νίκη)

Η τελευταία νίκη ενάντια στην Εσπανιόλ, μετά από μια βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα, υπογραμμίζει την ικανότητα της ομάδας να αντιδρά γρήγορα και να επανέλθει στη νικηφόρα τροχιά. Παρά τις προκλήσεις στην άμυνα, η επίθεση με την καθοδήγηση του Αγιόθε Πέρεθ, που έχει σκοράρει 6 γκολ αυτή τη σεζόν, φαίνεται αποφασισμένη να συνεχίσει τη θετική της απόδοση.

Βασικοί Παίκτες Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ στηρίζεται σε μερικούς ιδιαίτερα σημαντικούς παίκτες για την επιτυχή της πορεία μέχρι τώρα στη σεζόν. Αγιόθε Πέρεθ είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας με 6 γκολ και αναμένεται να είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους επιθετικούς στον αγώνα ενάντια στη Λας Πάλμας. Στη μεσαία γραμμή, Daniel Parejo και Pape Gueye μπορούν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για τους επιθετικούς. Στην άμυνα, παίκτες όπως ο Eric Bailly και ο Logan Costa θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση για να διατηρήσουν μια σταθερή πίσω γραμμή. Πιθανή ενδεκάδα Βιγιαρεάλ:

  • Τερματοφύλακας: Diego Conde
  • Αμυντικοί: Kiko Femenia, Eric Bailly, Logan Costa, Sergi Cardona
  • Μέσοι: Ilias Akhomach, Pape Gueye, Daniel Parejo, Alejandro Baena
  • Επιθετικοί: Nicolas Pepe, Αγιόθε Πέρεθ Κύρια αναμέτρηση θα μπορούσε να είναι το δίδυμο Πέρεθ-Πέπε ενάντια στην άμυνα της Λας Πάλμας, καθιστώντας τον έλεγχο των αντιπάλων επιθετικών κρίσιμο στοιχείο του παιχνιδιού.

“Αναστολές & Τραυματισμοί Βιγιαρεάλ”

Η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει αρκετές προκλήσεις λόγω τραυματισμών πριν από τον αγώνα με τη Λας Πάλμας. Οι απουσίες μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση της ομάδας και την ευελιξία του προπονητή Marcelino στις επιλογές του. Πίνακας Τραυματισμών:

Παίκτης Τραυματισμός Πιθανή Επιστροφή
Alfonso Pedraza Τραυματισμός συνδέσμων Στις προπονήσεις
Juan Foyth Τραυματισμός γονάτου Αρχές Οκτωβρίου 2024
Gerard Moreno Τραυματισμός ισχίου Αρχές Οκτωβρίου 2024
Willy Kambwala Τραυματισμός μυών Αρχές Οκτωβρίου 2024
Yéremi Pino Τραυματισμός μυών Αρχές Οκτωβρίου 2024
Οι απουσίες αυτών των παικτών θα μπορούσαν να αναγκάσουν την ομάδα να αναπροσαρμόσει τη στρατηγική της, ειδικά στην άμυνα και μεσαία γραμμή. Ο Marcelino θα χρειαστεί να βασιστεί σε άλλες επιλογές για να διατηρήσει την ομάδα ανταγωνιστική απέναντι στη Λας Πάλμας.

Τακτικές και Σχηματισμός Βιγιαρεάλ

Βιγιαρεάλ Tactical Breakdown:

  • Σχηματισμός: 4-4-2
  • Κύριος Εμπρός: Αγιόθε Πέρεθ
  • Επιθετικό Δίδυμο: Nicolas Pepe, Αγιόθε Πέρεθ
  • Δυνατότητα Μεσαίας Γραμμής: Ilias Akhomach, Pape Gueye, Daniel Parejo, Alejandro Baena
  • Αμυντική Γραμμή: Κίκο, Eric Bailly, Logan Costa, Sergi Cardona
  • Goalkeeper: Diego Conde

Η Βιγιαρεάλ παρουσιάζει ισχυρό επιθετικό πνεύμα με τον Αγιόθε Πέρεθ και τον Nicolas Pepe στο μπροστινό μέρος. Η μεσαία γραμμή αποτελείται από ισχυρούς παίκτες όπως ο Daniel Parejo, που είναι κλειδί στην οργάνωση του παιχνιδιού. Η έλλειψη καθαρών φύλλων μπορεί να προβληματίζει, αλλά η επιθετική δύναμη της ομάδας μπορεί να καλύψει τα κενά. Ο προπονητής Marcelino πιθανότατα θα επικεντρωθεί στην επιθετική και γρήγορη ανάπτυξη, εκμεταλλευόμενος την αδύναμη άμυνα της Λας Πάλμας.

Ανάλυση Ομάδας Λας Πάλμας

Η πρόσφατη απόδοση της Λας Πάλμας ΔΗΗΗΗ

Η Λας Πάλμας δεν περνάει την καλύτερή της φάση τελευταία, με πρόσφατα αποτελέσματα ΔΗΗΗΗ που δείχνουν ότι η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έχουν σημειώσει μόλις 1 γκολ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι και δεν έχουν διατηρήσει κανένα καθαρό φύλλο, δείχνοντας ότι η άμυνά τους είναι ευάλωτη. Οι τελευταίες πέντε αγωνιστικές της Λας Πάλμας έχουν ως εξής:

Home team Away team Result
Λας Πάλμας Ρεάλ Μπέτις 1-1 (Draw)
Οσασούνα Λας Πάλμας 2-1 (Loss)
Λας Πάλμας Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-3 (Loss)
Ντεπορτίβο Αλαβές Λας Πάλμας 2-0 (Loss)
Λας Πάλμας Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 (Draw)

Σε αυτά τα παιχνίδια, η ομάδα του Luis Miguel Carrión έχει δώσει μάχες, αλλά τα αρνητικά αποτελέσματα ήταν περισσότερα από τα θετικά. Με τη χαμηλή θέση στη βαθμολογία και μένοντας στους 3 βαθμούς, επιζητούν την ανατροπή της τύχης τους στον επερχόμενο αγώνα.

Βασικοί Παίκτες Λας Πάλμας

Η Λας Πάλμας θα στηριχτεί σε κάποιους βασικούς παίκτες για να κρατήσει την άμυνα σταθερή και να προσπαθήσει να απειλήσει την εστία της Βιγιαρεάλ. Αναμενόμενη σύνθεση για τη Λας Πάλμας:

  • Τερματοφύλακας: Γιάσπερ Σίλεσεν
  • Αμυντικοί: Βίκτορ Άλβαρεζ Ροθάδα, Χουάνμα Χέρτσογκ, Χάβι Μουνιόθ, Ντέιλι Σίνκγκραβεν
  • Μέσοι: Αλμπέρτο Μολέιρο, Ντάριο Έσουγκο, Κίριαν Ροδρίγκεθ, Έντζο Λοιοντίσε, Όλιβερ ΜακΜπέρνι
  • Επιθετικός: Φάμπιο Σίλβα Ο Σάντρο Ραμίρεθ, με 3 γκολ φέτος, θα αναζητήσει τρόπους να διαπεράσει την άμυνα της Βιγιαρεάλ. Ένας κρίσιμος ατομικός αγώνας θα είναι μεταξύ του Φάμπιο Σίλβα και των κεντρικών αμυντικών της Βιγιαρεάλ, Έρικ Μπαϊγί και Λόγκαν Κόστα. Η μάχη στη μεσαία γραμμή θα είναι καθοριστική, με τον Έντζο Λοιοντίσε να προσπαθεί να ελέγξει το παιχνίδι απέναντι στους Ντάνι Πρεχό και Παπ Γκέιγ. Κάθε παίκτης θα πρέπει να είναι στην καλύτερη φόρμα του για να ανταγωνιστεί τη φορμαρισμένη Βιγιαρεάλ.

Τιμωρίες & Τραυματισμοί Λας Πάλμας

Η Λας Πάλμας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοσή της στον επερχόμενο αγώνα με τη Βιγιαρεάλ.

Παίκτης Τραυματισμός Αναμενόμενη επιστροφή
Scott McKenna Μυϊκός τραυματισμός Αμφίβολος
Mika Mármol Τραυματισμός στο πόδι Τέλος Οκτωβρίου 2024
Marvin Park Τραυματισμός στον αχίλλειο Τέλος Οκτωβρίου 2024
Απουσίες όπως αυτές του Scott McKenna και του Mika Mármol πιθανόν να αποδυναμώσουν την άμυνα της ομάδας, ενώ η απουσία του Marvin Park θα μπορούσε να επηρεάσει και τη μεσαία γραμμή.

Χωρίς απουσίες λόγω τιμωριών για τη Λας Πάλμας, ο προπονητής Luis Miguel Carrión θα χρειαστεί να κάνει στρατηγικές προσαρμογές για να γεμίσει τα κενά αυτά. Η αντιμετώπιση μιας φορμαρισμένης Βιγιαρεάλ απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση και εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο.

Τακτική και Σχηματισμός Λας Πάλμας

Η Λας Πάλμας προετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ με ένα σχήμα 4-5-1, αλλά πρόσφατα εξέτασε και το 4-1-2-3. Ανάλυση Τακτικής:

  • Σχηματισμός: 4-5-1
  • Βασικός προπορευόμενος: Φάμπιο Σίλβα
  • Μεσαία γραμμή: Αλμπέρτο Μολέιρο, Ντάριο Εσούγκο, Κίριαν Ροδρίγκες, Έντζο Λογιόδις, Σάντρο Ραμίρεθ
  • Αμυντική διάταξη: Τέσσερις αμυντικοί και το δυνατό σημείο της ομάδας

Η Λας Πάλμας στηρίζεται σε συμπαγή άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις.

  • Στρατηγική: Χρήση των πτερύγων και περιορισμός του κεντρικού χώρου στον αντίπαλο

Οι τραυματισμοί περιορίζουν τις επιλογές της άμυνας, αλλά η ομάδα θα επικεντρωθεί στο να κλείσει τους χώρους και να εκμεταλλευτεί τα κενά στην αντίπαλη άμυνα με γρήγορες μεταβάσεις.

Στατιστικά Αντιπαράθεσης Βιγιαρεάλ vs. Λας Πάλμας

Ας ρίξουμε μια ματιά στις τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι πέντε τελευταίες επιδόσεις τους δείχνουν αρκετά συναρπαστικά αποτελέσματα.

Home Away Result
Las Palmas Villarreal 3-0
Villarreal Las Palmas 1-2
Las Palmas Villarreal 0-2
Villarreal Las Palmas 4-0
Las Palmas Villarreal 1-0
Σε αυτά τα παιχνίδια, η Βιγιαρεάλ έχει επικρατήσει δύο φορές, ενώ η Λας Πάλμας έχει τρεις νίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε αγώνας είχε διαφορετική έκβαση, κάνοντας τις μελλοντικές αναμετρήσεις απρόβλεπτες και συναρπαστικές.

Τοποθεσία και Καιρός

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Estadio de la Ceramica, το οποίο έχει χωρητικότητα περίπου 23.500 θεατών. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα καυτή, καθώς οι φίλαθλοι της Βιγιαρεάλ δημιουργούν ένα θορυβώδες και φιλόξενο περιβάλλον για την ομάδα τους.

Καιρός Η πρόβλεψη για την ημέρα του αγώνα δείχνει ελαφριά βροχή, με θερμοκρασία στους 13°C και υγρασία στο 92%. Η πίεση θα είναι 1012 hPa και η ταχύτητα του ανέμου μόλις 3.1 m/s.

Τα καιρικά αυτά δεδομένα μπορεί να επηρεάσουν τον αγώνα, καθώς η βροχή μπορεί να κάνει το γήπεδο ολισθηρό. Η Βιγιαρεάλ, ως γηπεδούχος ομάδα, ίσως προσαρμόσει το παιχνίδι της με πιο σταθερές πάσες και ασφάλεια στην κατοχή της μπάλας. Από την άλλη, η Λας Πάλμας πιθανότατα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν από πιθανές αστοχίες της άμυνας της Βιγιαρεάλ λόγω των καιρικών συνθηκών.