τσαρλυ προγνωστικα 27092024

Οι προτάσεις του Τσάρλυ από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής 27/09!

Στο Σαμπιονά η Μπρεστ αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της. Πήρε ψυχολογία από την τεράστια νίκη της στην ιστορική της πρώτη συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση επι της Στούρμ με 2-1 και επικράτησε με 2-0 της Τουλούζ.

Επιστρέφει στα περσινά της στάνταρντ

Το ρεκόρ της Μπρεστ στο πρωτάθλημα 2-0-3. Είχε ξεκινήσει με ένα δύσκολο πρόγραμμα, έχασε με 1-5 στην πρεμιέρα απο την Μαρσέιγ, 2-0 εκτός από την Λανς, κέρδισε 4-0 την Σεντ Ετιέν και ηττήθηκε 3-1 στην έδρα της Παρί. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και σιγά σιγά αρχίζει και πατά στα περσινά της στάνταρντ. Η Οσέρ στην πρεμιέρα κέρδισε 2-1 την Νις που έπαιζε με πολλές απουσίες στο συγκεκριμένο παιχνίδι και στην συνέχεια μετρά 4 ήττες στην σειρά.  Με τον ποιοτικό Ντελ Καστίγιο και τον δυναμικό Αζόρκ, ασφαλώς και μπορεί να χτυπήσει την αφελή άμυνα της Οσέρ. Το Χ2Δ στο 1,47.

Μίλαν – Λέτσε

Δυναμική από τον θρίαμβο στο ντέρμπι

Ο Φονσέκα κράτησε την θέση του στο ντέρμπι με την Ίντερ. Το άσχημο ξεκίνημα τον είχε φέρει σε δύσκολη θέση, όμως η επικράτηση στο ντέρμπι επί της Ίντερ, δημιουργεί δυναμική και τον κάνει να νιώθει ασφάλεια. Βλέπετε ο κύριος λόγος που έφυγε  προκάτος του, Στέφανο Πιόλι, ήταν που μετρούσε 6 σερί ήττες στα ντέρμπι με την Ίντερ.  Πλέον η ψυχολογία άλλαξε και η Μίλαν καλείται να χτίσει σερί καλών εμφανίσεων μετά απο αυτή την σημαντική νίκη. Το ρόστερ της, είναι καλό. Οι μεταγραφές των Φοφανά, Έιμπραχαμ, Μοράτα, δίνουν ώθηση στην ομάδα. Η Λέτσε προσφέρεται για μία καθαρή νίκη. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 2,00.

Προγνωστικά Στοιχήματος