ραγκατσησ προγνωστικα 260924

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από το πρόγραμμα της Πέμπτης 26/09!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Αν έμπαινε ένα ακόμη γκολ στη Δανία, η στήλη θα έκανε το απόλυτο χθες. Έστω κι έτσι, δε θεωρείται αποτυχία το εύκολο g/g και over στο Σαράι και το παλικαρίσιο 2,40 της ιστορικής Μπόντο Γκλιμτ. Η 1η αγωνιστική του league stage του Europa League ολοκληρώνεται απόψε με 9 αναμετρήσεις. Στις 22:00, ο ΟΣΦΠ παίζει στη Γαλλία με τη Λυών. Ταυτόχρονα, τρέχει η εμβόλιμη στην Primera. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ‘‘Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Άγιαξ – Μπεσίκτας

Ο Άγιαξ δεν είναι πλέον κανένα φόβητρο αλλά παραμένει Άγιαξ. Η Μπεσίκτας αρέσει στο ξεκίνημα της σεζόν, όπως αρέσει και το g/g στο 1,60.

Λας Πάλμας – Μπέτις

Η Λας Πάλμας είναι ουραγός και χωρίς νίκη αλλά δημιουργεί αρκετές φάσεις στα παιχνίδια της. Στα Κανάρια, έφερε 1-1 με τη Ρεάλ, 2-2 με τη Σεβίλη, έχασε 2-3 από την Αθλέτικ. Η Μπέτις δεν άξιζε να χάσει στο 1-2 από τη Μαγιόρκα. Ελλείψει Ίσκο, ο Λο Σέλσο δείχνει ικανός να ηγηθεί των verdiblancos. Ο Αργεντινός έχει σκοράρει, ήδη, τρία γκολ σε 200 λεπτά συμμετοχής. Το g/g κυκλοφορεί κοντά στο 1,75.

Θέλτα – Ατλέτικο

Στα έξι φετινά παιχνίδια της Θέλτα έχουν σημειωθεί, συνολικά, 27 γκολ. Οι Γαλιθιάνοι διαθέτουν μία από τις θεαματικές ομάδες της Primera, στο ξεκίνημα της σεζόν. Την Κυριακή η Ατλέτικο υποδέχεται τη Ρεάλ και ο Σιμεόνε γρινιάζει δικαιολογημένα. Η Ρεάλ έπαιξε εντός την Τρίτη – η Ατλέτικο παίζει εκτός την Πέμπτη. Το g/g φαντάζει πιθανό.

Επιλογές Πέμπτης