ραγκατσησ προγνωστικα 25092024

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από τα παιχνίδια της Τετάρτης 25/09.

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Το league stage του Europa League ξεκινά απόψε με 9 αναμετρήσεις. Στις 22:00, ο ΠΑΟΚ παίζει στο Σαράι με τη Γαλατά. Χθες, ο Βασιλάκος ζωγράφισε στο Γουίκομπ – Α.Βίλα ενώ ο γκάγκστερ βρήκε ακριβές σκορ στη Β’ Ελβετίας. Κλαίνε τα καντόνια …. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Μπόντο Γκλιμτ – Πόρτο

Η Μπόντο Γκλιμτ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Ρόμα και ο Άγιαξ έχουν υποφέρει σ’ αυτό το γήπεδο. Εκτιμώ πως θα υποφέρει και η Πόρτο. Το ”1Χ και over 1,5” προσφέρεται στο 2,40.

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ

Η βραδιά είναι μεγάλη όσο και ιδιαίτερη για τον ΠΑΟΚ. Ο ”Δικέφαλος” είναι πρωτοπόρος στο ελληνικό πρωτάθλημα, η Γαλατά έχει το απόλυτο στο τουρκικό και προέρχεται από το θρίαμβο επί της Φενέρ. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει, στο παρελθόν, ότι ανταποκρίνεται σε τέτοιες προκλήσεις. Το g/g και over το συναντάμε στην bet365 κοντά στο 2,00.

Μίντιλαντ – Χοφενχάιμ

Τα παιχνίδια των δύο ομάδων τόσο στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν όσο και στην Ευρώπη είναι, συνήθως, διασκεδαστικά. Το g/g και over προσφέρεται στο ταπεινό 1,60.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιλογές Τετάρτης