τσαρλυ προγνωστικα 2509

Τα προγνωστικά στοιχήματος του Τσάρλυ από τα παιχνίδια του Europa League της Τετάρτης 25/09!

Άλκμααρ – Έλφσμποργκ

Πρεμιέρα της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Αλκμααρ έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο την σεζόν. Τρέχει ένα ρεκόρ στο πρωτάθλημα 5-1-0 και βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Υποδέχεται μία από τις αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης.

Σκοράρει με ευκολία

Η Έλφσμποργκ πέρυσι τερμάτισε στην 2η θέση στο Σουηδικό πρωτάθλημα, φέτος βρίσκεται στην 6η με ρεκόρ 11-5-8. Η Αλκμάαρ και την εμπειρία έχει και σε καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται. Σκοράρει με ευκολία και είναι στο χέρι της να ξεκίνησε με νίκη το παιχνίδι. Ο άσος στο 1,52.

Μπόντο Γκλιμτ – Πόρτο

Νέα εποχή

Η Πόρτο είναι έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη και έχει σίγουρα το προβάδισμα στην έδρα της Μπόντο. Το καλοκαίρι είχαμε αλλαγή εποχής στον σύλλογο. Ο εμβληματικός ιδιοκτήτης Πίντο Ντα Κόστα αποχώρησε μετά από 42 χρόνια. Αντικαταστάτης του ο Βίλας Μπόας που μετέτρεψε σε πρώτο προπονητή τον βοηθό του Κονσεϊσάο, Μπούνο.

Ο Βίλα Μπόας σίγουρα νιώθει ακόμη πως έχει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο και είναι παρεμβατικός. Του αρέσει να τοποθετείτε δημόσια, είναι πολύ αισιόδοξος για το πρότζεκτ και χαρακτήρισε την ομάδα του πρώτο φαβορί, για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Έχει ξεκινήσει με 5-0-1 στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας και ασφαλώς είναι στο χέρι της Πόρτο να περάσει από την έδρα της Μπόντο. Παίζει ανοιχτά η Μπόντο Γκλιμτ, τα παιχνίδια της πολλές φορές έχουν χαρακτήρα ροντέο. Κάτι που η καπάτσα με εμπειρία στην διοργάνωση Πόρτο ασφαλώς και είναι σε θέση να το αξιοποιήσει και να ξεκινήσει με εκτός έδρας νίκη. Το διπλό στην Bet365 βρίσκεται στο 1.90.

Προγνωστικά Στοιχήματος