αντυπας προγνωστικα 2509

Οι προτάσεις του Ηρακλή Αντύπα από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης 25/09!

Καλημέρα φίλοι μου. Έχουμε μπροστά μας διήμερο με παιχνίδια από το Γιουρόπα Λιγκ και φυσικά με αυτά θα ασχοληθεί η στήλη. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και ελληνικό χρώμα, αφού μπαίνουν στη μάχη ο ΠΑΟΚ (σήμερα) και ο Ολυμπιακός (αύριο).

Είναι αυτονόητο, ότι το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και με το νέο φορμάτ ο στόχος της ΟΥΕΦΑ είναι να μην υπάρξουν αδιάφορα ματς. Αυτό θα  το μάθουμε στην πορεία και πριν πάμε στις αναλύσεις των σημερινών προγνωστικών, θα κάνουμε μια μικρή κουβέντα για τα χθεσινά παιχνίδια.

Και θα είναι μικρή, γιατί πολύ απλά πήγαμε κουβά ξεκούραστα και χωρίς σασπένς. Η Λέστερ προκρίθηκε στα πέναλτι, η Μπλάκπουλ κέρδισε με 2-0 και δεν πέρασε το συνδυαστικό goal/goal & over 2.5.   Η Βίλα τέλος, κέρδισε, αλλά με 2-1 και το τρίτο γκολ στο ματς, μπήκε στις καθυστερήσεις. Το over 3,5 δεν ήταν κοντά.

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια.

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Πέρα για πέρα δύσκολη αποστολή έχει ο ΠΑΟΚ, αφού ξεκινά τις υποχρεώσεις του στην Τουρκία και απέναντι στην πρωταθλήτρια Γαλατά.

Οι γηπεδούχοι την πάτησαν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (η Γιουνγκ Μπόις έκανε τη μεγάλη έκπληξη) και έχουν στόχο να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα.

Το κλίμα στις τάξεις των Τούρκων είναι εξαιρετικό, μιας και κέρδισαν το ντέρμπι με τη Φενέρ και θέλουν σήμερα να ρίξουν στο καναβάτσο και τον ΠΑΟΚ.

Οι θεσσαλονικείς έχουν την εμπειρία να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους και εκτιμώ ότι μπορούν να βρουν δίχτυα. Για αυτό θα αγοράσω στο 1,95 το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1,95.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τβέντε Προγνωστικά

Ούτε και φέτος το ξεκίνημα της Γιουνάιτεντ είναι καλό. Σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς, απολογισμός τραγικός για το μέγεθος της συγκεκριμένης ομάδας.

Οι Άγγλοι θέλουν να κατακτήσουν το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά εμπιστοσύνη δεν μπορούμε να τους δείξουμε. Στην πρεμιέρα τους υποδέχονται την Τβέντε, η οποία έχει ξεκινήσει καλά και βρίσκεται στην 4η θέση του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Φαβορί είναι οι γηπεδούχοι, αλλά με σημείο δεν μπλέκω σε καμία περίπτωση. Θα αγοράσω σε απόδοση 1,82 το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αφού εκτιμώ ότι η Τβέντε θα έχει ευκαιρίες για να βρει δίχτυα.

Μίντιλαντ – Χοφενχάιμ Προγνωστικά

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Μίντιλαντ και δεν είναι τυχαίο ότι απολαμβάνει τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα. Μετρά έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες σε εννέα ματς, ενώ για να μπει στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, απέκλεισε τρεις ομάδες χωρίς να γνωρίσει την ήττα. Με άλλα λόγια είναι αήττητη και στα 15 φετινά της παιχνίδια!

Σκοράρει με άνεση και παίρνει νίκες, αν και αμυντικά έχει θέματα. Και το λέω αυτό γιατί, το goal/goal εμφανίστηκε στα 10 από τα 15 αυτά ματς!

Η Χοφενχάιμ δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και έχει απολογισμό μία νίκη και τρεις ήττες στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει την Μπουντεσλίγκα. Επίσης, σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια έχει δεχθεί… μόλις 11 γκολ.

Νομίζω ότι αξίζει το over 3,5 στην Bet365 σε απόδοση 2,10.

Προγνωστικά Στοιχήματος