προγνωστικα ποδοσφαιρο

Τι ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (23/09)!

Καλημέρα φίλοι και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μας πούλησε χθες, αφού χάσαμε 15 (!) απόδοση για ένα γκολ και μάλιστα από ομάδα που είχε δοκάρι στο 51’ για να πιάσουμε το goal/goal στο Ρόζενμποργκ – Χαούγκεσουντ.

Ήταν το πρώτο χρονικά ματς, από την τετράδα που σας πρότεινα, και στη συνέχεια τα υπόλοιπα παιχνίδια ήρθαν όπως τα περίμενε. Το goal/goal & over 2,5 στο Σίλκεμποργκ – Μπρόντμπι ήρθε για πλάκα, σκόραραν εύκολα και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι της Ίντερ με τη Μίλαν και τέλος πέρασε το Χ2 & over 2,5 στο Λιόν – Μαρσέιγ, έστω και αν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 5’…

Πάμε στα σημερινά, όπου οι επιλογές δεν είναι πολλές, αλλά πάντα κάτι υπάρχει.

Κοπεγχάγη – Άαλμποργκ προγνωστικά

Να εκμεταλλευθεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη θέλει η Κοπεγχάγη, στο παιχνίδι με την Άαλμποργκ. Φυσικά και μπορεί να τα καταφέρει, αλλά η απόδοση του «άσου» είναι μικρή.

Θα προτιμήσω το over 3,5 σε απόδοση 2,10, μιας και αναμετρούν τις δυνάμεις τους που συνήθως τα παιχνίδια τους έχουν γκολ. Η Κοπεγχάγη προέρχεται από τέσσερα σερί goal/goal και τα τρία συνδυάστηκαν και με over 2,5 ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι over 2,5 στα επτά τελευταία τους ματς, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Θα μου προκαλέσει έκπληξη, εάν το παιχνίδι δεν θα έχει ρυθμό.

Άλκμααρ Β΄- Ντε Γκράαφτσαπ προγνωστικά

Έχουνε και λέμε. Τα πέντε από τα έξι φετινά παιχνίδια της Ντε Γκράαφτσαπ στο πρωτάθλημα έχουν έρθει over 3,5 και τα τέσσερα over 4.5! Όλα μάλιστα έχουν συνδυαστεί και με goal/goal! Ένα στατιστικό στοιχείο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και μας οδηγεί να αγγίξουμε σε απόδοση 1,93 το να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ στο σημερινό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται με μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοση τους και κανείς δεν ξέρει το πρόσωπο που θα δείξει σήμερα. Και για αυτό δεν θα ασχοληθώ με σημείο.

Φλίτγουντ Τάουν – Μόρκαμ προγνωστικά

Τον πρώτο της βαθμό πανηγύρισε η Μόρκαμ την προηγούμενη αγωνιστική, με το εντός έδρας 3-3 κόντρα στην Κόλτσεστερ. Είχαν προηγηθεί πέντε σερί ήττες και σήμερα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φλίτγουντ, θα προσπαθήσει να σταθεί όρθια.

Δεν θα έχει εύκολη αποστολή, αφού οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν σαφώς καλύτερα και σε πέντε ματς, έχουν συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς. Δεν θα μπλέξω με σημείο και θα αγοράσω το over 2,5 σε απόδοση 1,78.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ