αντυπας προγνωστικα 2209

Τα προγνωστικά πάμε στοίχημα του Ηρακλή Αντύπα για τα παιχνίδια της Κυριακής 22/09!

Καλημέρα φίλοι. Δυστυχώς, χαθήκαμε στα στενά της Νορβηγίας, αφού χάθηκαν στο γκολ και οι τρεις επιλογές που κάναμε από τα πρωταθλήματα της συγκεκριμένης χώρας.

Και μερικές φορές απορείς, πως γίνεται να μην μπει ένα τέταρτο γκολ στο Στρόμσγκοντσετ – Σάρσμποργκ με το σκορ να είναι 2-1 στο 31’! Όπως και στο Μπρίνε – Βαλερένγκα που θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς και στο 66’ το σκορ να ήταν 1-1…

Στο Λεβάνγκερ – Ράουφος, δεν θα γκρινιάξω, γιατί θέλαμε goal/goal και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με γκολ στο 83’. Στις άλλες δύο επιλογές, δεν μπορώ να κάνω το ίδιο.

Πάμε στα σημερινά, όπου υπάρχουν ματσάρες στο κουπόνι και θα σας προτείνω τέσσερα παιχνίδια…

Ρόζενμποργκ – Χαούγκεσουντ Προγνωστικά

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ρόζενμποργκ, έστω και αν έσπασε το νικηφόρο σερί. Τέσσερα στη σειρά τρίποντα μετρούσε η ομάδα από το Τροντχάιμ και πήγε στην έδρα της Λίλεστρομ και έμεινε στο 1-1.

Σήμερα υποδέχεται την Χαούγκεσουντ και είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά όχι σε αυτές τις αποδόσεις. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα πάμε καλά, αλλά εκτός έδρας έχουν σκοράρει στα πέντε από τα έξι φετινά τους ματς.

Συν τοις άλλοις, η Ρόζενμποργκ αμυντικά έχει αρκετά θέματα (έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της ματς), οπότε το goal/goal στο 1,80 είναι πέρα για πέρα τίμιο…

Σίλκεμποργκ – Μπρόντμπι Προγνωστικά

Η επιλογή μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ. Απόδοση στο συνδυαστικό στοίχημα είναι 1,95. Αρκετά καλή – κατά την άποψή μου – και θα το εξηγήσω αμέσως.

Τα goal/goal εμφανίζονται για πλάκα στα παιχνίδια της Σϊλκεμποργκ. Στα 11 τελευταία, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, «βγήκε» το αμφίσκορο 10 φορές και συνδυάστηκε με over 2,5 τις εννέα (!).

Στατιστικό στοιχείο, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Η Μπρόντμπι από την πλευρά της, είναι μια ομάδα που παίζει ανοιχτά, σκοράρει, αλλά και δέχεται με ευκολία γκολ…

Λιόν – Μαρσέιγ Προγνωστικά

Την Μαρσέιγ την ακολουθώ στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια και μόνο με τη Νις, μας την έκανε, μιας και κέρδισε με 2-0 και δεν εμφανίστηκε το over 2,5.

Θέλει να πάρει σήμερα το τρίποντο, γιατί αν τα καταφέρει, θα πιάσει στην κορυφή την Παρί, η οποία έμεινε χθες στο 1-1 με τη Ρεμς.

Η Λιόν είναι μια ξεχωριστή ιστορία. Έχουμε και λέμε. Μετά τις δύο πρώτες ήττες, χωρίς μάλιστα να σκοράρει, κέρδισε το Στρασβούργο με το εντυπωσιακό 4-3 και πήρε την ισοπαλία (0-0) από τη Λανς. Κανείς δεν ξέρει το πρόσωπο που θα δείξει και φυσικά η Μαρσέιγ είναι καλύτερη ομάδα. Με προκαλεί το 2,55 που δίνει το Χ2 σε συνδυασμό με το over 2,5…

Ίντερ – Μίλαν Προγνωστικά

Όπως και να το κάνουμε, η Ίντερ είναι το φαβορί στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και προέρχεται από μεγάλο αποτέλεσμα, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ (0-0 στο Μάντσεστερ με τη Σίτι).

Η Μίλαν θα παίξει με τεράστια πίεση και ήδη υπάρχουν φήμες που μιλούν για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Αν σήμερα, δεν πάρει αποτέλεσμα, βλέπω να έχουμε ανακοινώσεις…

Άλλωστε, στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ, οι «ροσονέρι» αν και προηγήθηκαν νωρίς, είδαν τους Άγγλους να κερδίζουν για πλάκα.

Επειδή τα ντέρμπι είναι άλλη ιστορία, θα αγοράσω στην bet365 στο 1,70 το goal/goal.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!