atletiko

Θετικός ο σαββατιάτικος απολογισμός (+60 μονάδες), καθώς πλήρωσε “αέρα” το 2 & Over 3.5 η Μπάγερν, ο Ελ Κααμπί έβγαλε το G/G στο “Βικελίδης” με buzzer beater και το παρολί επιβεβαιώθηκε με 2/2 κι ένα void. Εξτραδάκι το Χινάρι στο Λέστερ – Έβερτον.

Χάθηκαν τα ατομικά πονταρίσματα σε Λομπότκα, Ματετά, το οβεράκι στο Μεστάγια, το Χινάρι στο ντέρμπι της Πόλης και η πορτογαλική “μπόμπα”.

Ράγιο – Ατλέτικο

Η Ράγιο επέστρεψε από τη διακοπή με την πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν (3-1 την Οσασούνα), αλλά στο Βαγιέκας έχει εφιαλτική προϊστορία απέναντι στην Ατλέτικο. Πέρσι οι “ροχιμπλάνκος” πέρασαν με 0-7 από εκεί, ενώ κέρδισαν και στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις τους. Ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης τρέχουν ρεκόρ 13-3-0 από το 2013!

Άρεσε η ομάδα του Σιμεόνε μετά τη διακοπή, έχοντας βάλει περισσότερο στο νόημα τους νεοφερμένους Γκάλαγκερ, Άλβαρες. Ήταν ιδιαιτέρως παραγωγική και στο 3-0 επί της Βαλένθια (3.24 xGoals) και στη μεσοβδόμαδη ανατροπή με τη Λειψία (2-1), στην οποία έβγαλε ψυχραιμία παρότι το ματς στράβωσε πολύ νωρίς. Θα την στηρίξουμε στο 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.37.

Έξτρα ποντάρισμα στο Βαγιέκας το να σημειώσει γκολ ή ασίστ ο Γκριεσμάν, σε απόδοση 2.10. Ο Γάλλος ηγέτης έχει επιστρέψει φρέσκος από τη διακοπή, ήταν εξαιρετικός και στα δύο τελευταία ματς, σκόραρε επί της Βαλένθια και την Πέμπτη είχε γκολ + ασίστ.

Βιγιαρεάλ – Μπαρσελόνα

Απολύτο ματσάρισμα για σκορ & θέαμα στο “Θεράμικα”. Η Βιγιαρεάλ έχει μπει δυνατά στην σεζόν (3-2-0), με πλούσια δημιουργία και στα δύο εντός έδρας έβαλε 6 γκολ σε Ατλέτικο & Θέλτα. Σε κανένα από τα 5 πρώτα ματς όμως δεν κράτησε ανέπαφη εστία.

Η Μπαρσελόνα πλήρωσε τα λάθη του Τερ Στέγκεν για να κάνει την πρώτη ήττα της σεζόν στο Μονακό. Στα εγχώρια έχει εντυπωσιάσει με το άμεσο ποδόσφαιρο του Φλικ που συνδυάζεται με την τρομερή ποιότητα των ακραίων της. Ασταμάτητος ο ρυθμός που έχουν παρουσιάσει οι “μπλαουγκράνα”, περιμένουμε χορταστικό ματς, όπως τα δύο περσινά μεταξύ τους που είχαν 7 & 8 γκολ! Επιλογή το Over 3.5 σε απόδοση 2.04.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Θέλτα

Βελτιώθηκε η εικόνα των Βάσκων μετά τη διακοπή, έβγαλαν δύο κολλητά διπλά μέσα σε τέσσερις ημέρες πετυχαίνοντας 5 γκολ και το Σαν Μαμές σήμερα αναμένεται να έχει όρεξη.

Κατάλληλος αντίπαλος για να δούμε πολλά γκολ η Θέλτα που με τον Χιράλδες στον πάγκο παίζει ανοιχτά παντού. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.12, το οποίο πλήρωσε και στα 5 φετινά της Θέλτα και στα τρία τελευταία μεταξύ τους.

Μπεσίκτας – Εγιουπσπόρ

Αρέσει η Μπεσίκτας με τον Φαν Μπρόνκχορστ στον πάγκο, ενισχύθηκε κι άλλο στο δημιουργικό κομμάτι, έχει πολλές λύσεις για να πιέσει την Εγιουπσπόρ, η οποία δεν είναι κλασική νεοφώτιστη ομάδα. Μπορεί να συμβάλλει σε μεγάλο σκορ με την ποιότητα που διαθέτει, θα πάμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.20

Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ

Αμφότερες εκπλήσσουν ευχάριστα στο ξεκίνημα της σεζόν, αμφότερες θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί. Το ματσάρισμα προσφέρεται για να εξυπηρετήσουν τους αγαπημένους τους ρόλους, με την Μπράιτον να έχει τον έλεγχο της κυκλοφορίας και την Φόρεστ να ψάχνει τις μεταβάσεις.

Οι “γλάροι” κόλλησαν σε παιχνίδι που κλήθηκαν να διασπάσουν κλειστή άμυνα, απέναντι στην “φτωχή” Ίπσουιτς και σήμερα οι απειλές της Φόρεστ στην κόντρα θα είναι πολύ πιο επικίνδυνες. Υπάρχει αξία στο διπλό σε απόδοση 4.65.

Παρολί

Τρεις επιλογές από Bundesliga & Super League σε παρολί αξίας 4.91.

Πρώτη επιλογή το 1 & Over 2.5 (1.70) στο ΛεβερκούζενΒόλφσμπουργκ. Σκορπάει τρόμο η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν μετά τη διακοπή, πέρασε με 4αρες από Ζινσχάιμ και Ρότερνταμ! Έχει βρει ξανά την περσινή όρεξη και δεν αναμένεται να περιοριστεί από μία Βόλφσμπουργκ που προβληματίζει και δέχεται φάσεις με ευκολία.

Δεύτερη επιλογή το 1Χ & Under 3.5 (1.65) στο ΑτρόμητοςΛαμίαΟ Ατρόμητος παρουσιάστηκε βελτιωμένος μετά τη διακοπή, πήρε αυτοπεποίθηση με το διπλό στην Τρίπολη και υπερέχει ποιοτικά έναντι της Λαμίας που έχει πάρει περισσότερα απ’ όσα άξιζε ποδοσφαιρικά μέχρι στιγμής. Προβάδισμα στον άσο, θα πάρουμε την κάλυψη, αφού η Λαμία αναμένεται να παίξει “ταμπούρι”. 

Τρίτη επιλογή το Over 2.5 (1.75) στο ΚαλλιθέαΑΕΚ. Έθελξε η Καλλιθέα με τις εμφανίσεις της απέναντι στους “μεγάλους”, ζόρισε πολύ τον Ολυμπιακό (2-1) στο “Καραϊσκάκης” κι έγραψε 3.53 xGoals στο 2-2 με τον Παναθηναϊκό. Επικίνδυνη στις μεταβάσεις η ομάδα του Ντονάτι και η ΑΕΚ δεν εμπνέει καμία ασφάλεια σε αυτό το κομμάτι, απειλήθηκε σοβαρά κι από τον Βόλο τη Δευτέρα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:15 | Αθλέτικ Μπιλμπάο – Θέλτα  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.12)

19:30 | Βιγιαρεάλ – Μπαρσελόνα  ➡ Over 3.5 (απόδοση 2.04)

20:00 | Μπεσίκτας – Εγιουπσπόρ  ➡ Over 3 ασιατικό (απόδοση 2.20)

22:00 | Ράγιο – Ατλέτικο  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.37)

Παρολί

16:30 | Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.70)

20:30 | Ατρόμητος – Λαμία  ➡ 1Χ & Under 3.5 (απόδοση 1.65)

21:00 | Καλλιθέα – ΑΕΚ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.75)

Παίκτες

22:00 | Ράγιο – Ατλέτικο  ➡ Γκριεσμάν γκολ ή ασίστ (απόδοση 2.10)

Σκόρερ

21:00 | Καλλιθέα – ΑΕΚ  ➡ Κοϊτά να σκοράρει (απόδοση 3.40)

“Μπόμπα”

16:00 | Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ  ➡ 2 (απόδοση 4.65)