τσαρλυ προγνωστικα 2209

Τα προγνωστικα στοιχηματος του Τσάρλυ για τα παιχνίδια της Κυριακής 22/09!

Η Λειψία κόλλησε στο 0-0 στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ουνιόν. Δεν υπήρχε δημιουργία, χάθηκε όμως μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει το παιχνίδι στο 73ο λεπτό, όμως ο Οπεντά είχε μία απογοητευτική εκτέλεση πέναλτι. Πηγαίνει στην έδρα της Σεντ Πάουλι.

Σεντ Πάουλι – Λειψία

Επιστροφή στις νίκες

Δύσκολο το ξεκίνημα στην Μπουντεσλίγκα για την νεοφώτιστη Σαν Πάουλι, τρεις συνεχόμενες ήττες, σε ένα πρόγραμμα που θα έπρεπε κάτι να έχει πάρει. Ήττα εντός 0-2 απο την Χέιντενχάιμ, 1-0 εκτός από την Ουνιόν και 3-1 εκτός από την Άουγκσμπουργκ. Η ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική, αναγκάζει την ομάδα του Μάρκο Ρόζε, να δει με σοβαρότητα το παιχνίδι, κάτι που είναι αρκετό για να φύγει με το διπλό η Λειψία, από την έδρα της Σεντ Πάουλι. Το διπλό στο 1,65.

Ρόμα – Ουντινέζε

Άσος βαθμολογικής διόρθωσης

Χαμός γίνεται στην Ρόμα, μετά την απόλυση του Ντε Ρόσι. Η αλήθεια είναι πως δεν έδειξε ποτέ, πως είναι προπονητής ικανός να ανεβάσει επίπεδο την Ρόμα.Ο Γιούριτς, με πετυχημένες τελευταίες δουλειές σε Βερόνα και Ρόμα, άξιζε κάποια στιγμή, να ανέβει επίπεδο και είναι καλή επιλογή.  Δουλεύει το 3-4-3, τακτική που οι παίκτες της Ρόμα, έχουν εκπαιδευτεί από την εποχή Μουρίνιο.

Το ρόστερ της Ρόμα, δεν είναι για να συνεχίσει χωρίς νίκη και για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι. Η Ουντινέζε βρίσκεται στην πρώτη θέση, δεν είναι για να συνεχίσει τόσο ψηλά.Με βάση την βαθμολογία των xpoints θα έπρεπε να βρίσκεται στην 15η θέση.  Οι παίκτες της Ρόμα,χρειάζονται την νίκη, για να διορθώσουν την δική τους βαθμολογική θέση, αλλά και συνολικά την βαθμολογία της Σέριε Α. Ο άσος στο 1,65.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης

Με παράδοση η πιο ελκυστική έκδοση της Ατλέτικο

Σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, η Ατλέτικο παρουσιάζει την πιο ελκυστική εικόνα επι ημερών Σιμεόνε. Οι Μεταγραφές, Σέρλοθ, Αλβάρες, Γκάλαχερ, Λε Νορμάντ, δείχνουν να κουμπώνουν απόλυτα στα θέλω και στις τακτικές της ομάδας. Έχει βρει φόρμα ο Γκριζμάν, η Ατλέτικο σκοράρει και είναι δημιουργική. Πηγαίνει σε ένα γήπεδο γειτονικό που έχει εντυπωσιακή προϊστορία. Στο Βαγιέκας η Ατλέτικο μετρά 5 συνεχόμενα διπλά. Το διπλό στην bet365  βρίσκεται στο 1,83.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κυριακή


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!