vistabet logo

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες. Στη Λεωφόρο με την Athens Kallithea η ΑΕΚ.

Χωρίς περιθώρια

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Πανσερραϊκό και φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες. Οι «Πράσινοι» παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στην Τούμπα, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, μένοντας στο μηδέν. Ο Ουναΐ είναι πιθανό να πάρει θέση βασικού, ώστε να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στον άξονα. Ο Παναθηναϊκός μετρά δυο σερί νίκες απέναντι στις Σέρρες, ωστόσο το εντός έδρας σερί του έχει «χαλάσει», μετρώντας μόλις τέσσερις νίκες στα 10 του τελευταία ματς στο πρωτάθλημα. Παίκτης –  κλειδί στα προηγούμενα ματς με τις Σέρρες ήταν ο Σπόραρ με δυο γκολ και μια ασίστ. Στον αντίποδα, οι Σέρρες δεν πείθουν, βρέθηκαν μια ανάσα από την πρώτη νίκη στη σεζόν, ωστόσο το 2-0 έγινε… 2-2, με τον Λεβαδειακό να χάνει ευκαιρίες και για τρίτο τέρμα. Παρελθόν αποτελεί ο Γρηγορίου και τη θέση του πήρε ο Ισπανός, Χουάν Φεράντο.

Ανεβασμένη η Ένωση

Η ΑΕΚ είχε την ουσία απέναντι στον Βόλο, επικράτησε εύκολα 3-0 και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ιδανικό ντεμπούτο για τον Πιερό, ο οποίος βρήκε δίχτυα. Σε ρυθμούς… Μαρσιάλ η Ένωση, με τον Γάλλο να υπογράφει συμβόλαιο με την Ένωση, αν και το ντεμπούτο του θα αργήσει λίγο. Αρκετές οι απουσίες, αφού εκτός είναι οι Λιβάι, Γκατσίνοβιτς, Αμραμπατ, Οντουμπάτζο, αλλά και ο Λαμέλα. Ρεκόρ οι δέκα βαθμοί έπειτα από τέσσερις για την Ένωση υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα. Η Athens Kallithea απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 από τη Λαμία, την τρίτη στη σεζόν. Χωρίς νίκη ακόμα, αν και οι νεοφώτιστοι έχουν παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα. Ο Βαλμπουενά προσφέρει ποιότητα και βελτιώνει την ομάδα του Ντονάτι, η οποία θα δώσει μόλις το δεύτερό της εντός έδρας ματς.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ