ραγκατσησ προγνωστικα 210924

Η τριάδα που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου 21/09!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Τείνουν να γίνουν παράδοση οι επιτυχίες της Παρασκευής. Όπως είπε κι ένας κακοπροαίρετος φίλος μου ”θα στείλω επιστολή στους μπεταράδες ζητώντας να γράφεις μόνο Παρασκευή”. Δεν υιοθετώ ….

Με τέσσερις αγώνες στην Primera και ισάριθμους στη Segunda συνεχίζονται οι δύο επαγγελματικές κατηγορίες στην Ισπανία. Στην Α’ Εθνική τρέχει η 5η αγωνιστική. Μη λησμονείτε ότι στις 16:00 ξεκινά, στο κανάλι του bethome.gr στο youtube, η εκπομπή ”Δώσε μια δυάδα” με τον Ψηλό και αυτόν που έπαιζε ποδόσφαιρο με δελτίο άλλου ποδοσφαιριστή.

Άρης – ΟΣΦΠ

Ματσάρα στο Χαριλάου με τις δύο ομάδες να καίγονται, για διαφορετικούς λόγους, για τη νίκη. Για τον Άρη είναι το πρώτο ματς μπροστά στον κόσμο του καθώς προηγήθηκαν τρία εκτός κι ένα Κ.Θ. Ένας Άρης ο οποίος προέρχεται από ήττα στην Κρήτη και την επόμενη αγωνιστική παίζει στην Τούμπα. Ο ΟΣΦΠ θα προσπαθήσει να ρεφάρει τη γκέλα με τον Παναιτωλικό τη στιγμή που μπαίνει σ’ ένα 15ήμερο με πέντε απαιτητικά ματς. Εκτιμώ ότι ο Άρης θα πιέσει, δε θα κάτσει πίσω, δε θα πάει σε κλεφτοπόλεμο. Το ”over 3,5 κόρνερ Άρης” στην bet365 πληρώνει 2,10.

Βόλος – ΠΑΟΚ

Ο Βόλος το πήγε στη δύναμη το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο δημοσιοσχετίστας Φωτιάς κιτρίνισε τρεις Βολιώτες και χαρίστηκε σε άλλους τρεις. Αν ο ΠΑΟΚ προσπαθήσει να περάσει ατσαλάκωτος από το Μονακό θα υποφέρει. Οφείλει να μπει δυνατά στις μονομαχίες, να πάρει τη μάχη του κέντρου και κατ’ επέκταση το ματς. Το 2+ κάρτες για κάθε ομάδα το συναντάμε κοντά στο 1,70.

Σαραγόσα – Λεβάντε

Η Σαραγόσα προέρχεται από την πρώτη της φετινή ήττα. Από ένα γκολ στις καθυστερήσεις, έχασε 0-1 στο Μπούργος. Έχει δώσει μόλις ένα ματς στο ”Ρομαρέδα”, το 3-0 επί της Έλτσε. Το Λεβάντε σκόραρε δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο και νίκησε 3-1 μία Ελντένσε η οποία σε όλο το 2ο ημίχρονο αγωνίστηκε με 9 ποδοσφαιριστές!!!! Με αιχμή του δόρατος τον αειθαλή Μοράλες οι λεβαντίνοι είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Στις τρεις φετινές εξόδους του, το Λεβάντε νίκησε 2-1 τη Σπόρτινγκ, 1-0 την Καρτχαχένα κι έφερε 2-2 στο Έιμπαρ. Μου αρέσει το 2,00 στο g/g.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιλογές Σαββάτου


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!