αντυπασ προγνωστικα 200924

Η τριάδα που ξεχώρισε ο Ηρακλής Αντύπας από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής 20/09!

Καλημέρα φίλοι και να εύχομαι να έχουμε ένα κερδοφόρο τριήμερο. Με δύο σωστές επιλογές στις τρεις, έκλεισε το Τσάμπιονς Λιγκ για τη στήλη. Έστω και δύσκολα πέρασαν το goal/goal στο Ερυθρός Αστέρας – Μπενφίκα και το over 2,5 στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Λειψία, αλλά το Αταλάντα – Άρσεναλ έμεινε στο 0-0 και θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Αν οι Ιταλοί ευστοχούσαν στο πέναλτι, ίσως να λέγαμε άλλα τώρα, αλλά με το αν ταμείο δεν πας.  Σήμερα η στήλη θα επιστρέψει στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα ασχοληθεί μόνο με παιχνίδια από την Ολλανδία. Και μάλιστα θα ρισκάρει, αφού θα σας προτείνει απόδοση 11,7…

Πάμε να αναλύσουμε τα τρία παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθούμε…

Τσβόλε – Άλκμααρ προγνωστικά

Σε εντυπωσιακή κατάσταση βρίσκεται η Άλκμααρ, η οποία έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το πόδι στο γκάζι. Σε πέντε παιχνίδια μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Στα δύο τελευταία της ματς, πέτυχε 12 γκολ (1), μιας και κέρδισε την Χέρενφεν με το εντυπωσιακό 9-1…

Σήμερα θέλει να συνεχίσει το εξαιρετικό σερί και να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Τσβόλε, η οποία έχει διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή και θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στην Άλκμααρ.

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί και θα τους στηρίξω, αλλά θα προσθέσω και το over 2,5 για να φτάσει η απόδοση στο 2,02.

Ντεν Μπος – Έμεν προγνωστικά

Σε ανοδική πορεία η Ντεν Μπος. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα, έδωσε πέντε παιχνίδια και ο απολογισμός της ήταν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και κόντρα στην Έμεν, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την έδρα της και να πάρει ένα ακόμα τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν αρκετά θέματα στο αμυντικό κομμάτι. Στα δύο τελευταία τους ματς, δέχθηκαν έξι γκολ, χωρίς να κερδίσουν. Διαθέτουν ποιοτική ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας και για αυτό θα ποντάρω στο 1Χ μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 2,70. Εξαιρετική…

Φένλο – Αϊντχόφεν Β’ προγνωστικά

Από τρία σερί over 2,5 με τα δύο να είναι και over 3,5 προέρχονται οι δύο ομάδες. Τόσο η Φένλο, όσο και οι νέοι της Αϊντχόφεν δεν είναι για μεγάλα πράγματα και είναι δύσκολο να βγει άκρη με σημείο. Οι εταιρείες δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους, αλλά ομάδα με μία νίκη σε έξι ματς δεν μπορείς να την εμπιστευθείς.

Είναι προτιμότερο να περιμένουμε να μπουν γκολ στο ματς και αυτό θα κάνουμε. Το over 3.5 σε απόδοση 2,15 αξίζει.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ