novibet logo

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άουγκσμπουρκ και Μάιντζ κάνει εκκίνηση η 4η αγωνιστική στην Bundesliga. Οι δύο ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι και ψάχνουν «τρίποντο» για να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Η Άουγκσμπουργκ παίζει δεύτερο σερί ματς μπροστά στο κοινό της και φιλοδοξεί να δημιουργήσει σερί νικών για να κοιτάξει τις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γες Τόρουπ βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας (4β.). Την περασμένη Κυριακή νίκησε 3-1 τη Σαν Πάουλι και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στην Bundesliga. Ο Δημήτρης Γιαννούλης ξεκίνησε για 3ο σερί ματς στο αρχικό σχήμα και είναι βασικός και αναντικατάστατος. Ωστόσο, επιθετικά οι λύσεις δόθηκαν από τον πάγκο με την είσοδο των Καμπαταγί και Τιτς.

Η Μάιντζ ψάχνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ο απολογισμός στις τρεις αγωνιστικές (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) χάλασε μετά την εντός έδρας ήττα από την Βέρντερ. Ο προπονητής Μπο Χένρικσεν θα κληθεί να διορθώσει την αμυντική λειτουργία, αφού η ομάδα του και στα 3 ματς στην Bundesliga δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ.

Η προϊστορία δείχνει ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν παίζει για την ισοπαλία. Στα τελευταία 17 ματς- ανεξαρτήτως έδρας – κανένα δεν έληξε «Χ» με την Άουγκσμπουρκ να μετράει 9 νίκες και την Μάιντζ 8. Η τελευταία ισοπαλία ήταν το 2015 με σκορ 3-3.

Μέσα στην έδρα της Άουγκσμπουργκ έχουν διεξαχθεί 19 ματς, οι γηπεδούχοι πανηγύρισε 11 φορές, οι φιλοξενούμενοι 4 και ισάριθμα ματς έχουν λήξει ισοπαλία.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Bundesliga

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.