τσαρλυ προγνωστικα 200924

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από τα παιχνίδια της Παρασκευής 20/09.

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Χθες, η στήλη φλέρταρε με το 3×3 αλλά οι τερματοφύλακες στο Μπέργκαμο είχαν διαφορετική άποψη. Το απόλυτο, όμως, έκανε ο Βασιλάκος, το σκυλί του Γιαμάλ. Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Primera ανοίγει στη Βιτόρια, της Segunda ανοίγει στη Γρανάδα. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ‘‘Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Αλαβές – Σεβίλη

Η Αλαβές, με άμυνα για τα πανηγύρια, έχασε 2-3 από την Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη. Στη Βιτόρια, έχει δώσει δύο ματς. Έφερε 0-0 με τη Μπέτις (ήταν για να χάσει), νίκησε δίκαια 2-0 τη Λας Πάλμας. Η Σεβίλη προέρχεται από την πρώτη της νίκη. Το 1-0 επί της Χετάφε ήρθε δύσκολα και χάρη σ’ ένα πολύ ωραίο γκολ του 39χρονου αρχηγού, Χεσούς Νάβας. Στις δύο φετινές εξόδους της μετρά ισάριθμες ισοπαλίες, το 2-2 με τη Λας Πάλμας και το 0-0 με τη Μαγιόρκα. Το g/g το βρίσκουμε κοντά στο 1,90.

Γρανάδα – Μάλαγα

Η Γρανάδα θα μπορούσε να νικήσει αλλά και να χάσει στο 2-2 του ”Μαρτίνεθ Βαλέρο” με την Έλτσε. Το αποψινό είναι το 4ο εντός στη σεζόν. Στα τρία προηγούμενα, η Γρανάδα έχασε 1-2 από την Αλμπαθέτε, 1-3 από την Ουέσκα κι έφερε 1-1 με τη Ντέπορ. Η Μάλαγα έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι στο 1-0 επί της Ουέσκα. Παραμένει αήττητη. Στις δύο εξόδους της, έφερε 2-2 στο Φερόλ και 0-0 στην Κόρδοβα, εκεί όπου θα μπορούσε κάλλιστα να έχει χάσει 0-2. Πρόκειται για ανδαλουσιάνικο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που την έχουν εύκολη την κάρτα.

Επιλογές Παρασκευής