ραγκατσησ προγνωστικα 190924

Τα προγνωστικά που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Ολοκληρώνεται απόψε η 1η αγωνιστική του league stage του Champions League. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Φέγενορντ – Λεβερκούζεν

Περιμένω ωραίο ματς στο Ρότερνταμ. Πρόκειται για δύο φουλ επιθετικές ομάδες. Η Φέγενορντ άλλαξε προπονητή αλλά όχι φιλοσοφία. Η Μπάγερ συνεχίζει από κει που σταμάτησε πέρσι. Το over φαντάζει πιθανό.

Ατλέτικο – Λειψία

Η Ατλέτικο ενισχύθηκε μεταγραφικά, απέκτησε περισσότερη ποιότητα και μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Θα προσπαθήσει, αν μη τι άλλο, να κάνει περισσότερα πράγματα συγκριτικά με την περσινή σεζόν. Η Λειψία αναμένεται να βάλει δύσκολα στην άμυνα των Ισπανών καθώς μεσοεπιθετικά είναι φωτιά. Το g/g και over στην bet365 το συναντάμε στο 2,00.

Αταλάντα – Άρσεναλ

Η Αταλάντα είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο στο ξεκίνημα της σεζόν. Άρεσε με τη Ρεάλ στο Super Cup, διασύρθηκε από την Ίντερ, συνέτριψε τη Λέτσε, έχασε από την Τορίνο, νίκησε με ανατροπή τη Φιορεντίνα. Κάθε καλοκαίρι κόσμος πάει κι έρχεται στο Μπέργκαμο αλλά η Αταλάντα παραμένει το ίδιο δυνατή. Η Άρσεναλ δέχτηκε ένα πλήγμα με τον τραυματισμό του Έντεγκαρντ αλλά δε νομίζω ότι θα επηρεαστεί δραματικά η εικόνα της. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, έχει αξία το g/g στο 1,75.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιλογές Πέμπτης