αντυπασ προγνωστικα 190924

Καλημέρα φίλοι. Δύσκολη η χθεσινή βραδιά για τους φίλους που ασχολούνται με το στοίχημα, τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είχαν την εξέλιξη που περίμενε ο κόσμος. Λίγα γκολ και αρκετά στοιχήματα πήγαν κουβά.

Η στήλη δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αφού μόνο το over 2,5 στο Μπριζ – Ντόρτμουντ πέρασε και αυτό ήταν 0-0 στο 75’!

Στο Σίτι – Ίντερ, κανείς δεν περίμενε ότι θα λήξει 0-0 και η Παρί χρειάστηκε ένα λάθος του τερματοφύλακα για να σκοράρει στο τέλος και να κερδίσει την Χιρόνα.

Σήμερα ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με δυνατά παιχνίδια και ευελπιστώ οι παίκτες να ξύπνησαν ορεξάτοι.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Ερυθρός Αστέρας – Μπενφίκα προγνωστικά

Ματς χωρίς ξεκάθαρο φαβορί και διαφωνώ με τις αποδόσεις, που δίνουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην Μπενφίκα. Οι «αετοί» προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Προχώρησαν σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και στο πρώτο ματς του νέου τους προπονητή, έδειξαν καλύτερο πρόσωπο και κέρδισαν με 4-1 τη Σάντα Κλάρα.

Έχουν αμυντικά θέματα και μέσα στο Βελιγράδι δεν θα έχουν εύκολη αποστολή. Ο Ερυθρός Αστέρας, στις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μετρά έξι νίκες και μία ισοπαλία και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί. Θα ποντάρω συντηρητικά και θα αγοράσω το goal/goal σε απόδοση 1,65.

Αταλάντα – Άρσεναλ προγνωστικά

Τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα έχει δώσει η Αταλάντα και σε όλα σημειώθηκαν, τουλάχιστον τρία γκολ. Έχει αρκετά θέματα στο αμυντικό κομμάτι, αφού μόνο σε ένα κράτησε ανέπαφη την εστία της και δε νομίζω ότι σήμερα, κόντρα στην Άρσεναλ δεν θα δεχθεί γκολ.

Οι «κανονιέρηδες» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο πρωτάθλημα μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς. Δεν δέχονται εύκολα γκολ, αλλά η Αταλάντα στην έδρα της, θα τους βάλει δύσκολα. Θα αγοράσω και εδώ το goal/goal, σε απόδοση 1,75.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λειψία προγνωστικά

Φαβορί είναι η Ατλέτικο, αλλά οι τιμές του «άσσου» είναι μικρές και δεν αξίζει κάποιος να πάρει το ρίσκο, απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα, όπως η Λειψία.

Οι Γερμανοί δεν θα «φοβηθούν» την Ατλέτικο, θα προσπαθήσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και οι γηπεδούχοι θα βρουν χώρους για να απειλήσουν. Εκτιμώ, ότι το να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο παιχνίδι είναι πιθανό σενάριο και θα αγοράσω στην bet365 το over 2,5 σε απόδοση 1,70. Ένα κλικ καλύτερη, θα την ήθελα…

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου