leverkouzen

Σκωτσέζικο ντους η 1η αγωνιστική του Champions League, κάναμε πρεμιέρα με +106 μονάδες για να χάσουμε τις 80 στο χθεσινό πρόγραμμα, αφού “κόλλησαν” τα παιχνίδια σε Μάντσεστερ και Παρίσι. Χάθηκαν το 1 & Over 2.5 της Παρί και το G/G & Over 2.5 στο Etihad.

Φέγενορντ – Λεβερκούζεν

Η Φέγενορντ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη μετά-Σλοτ εποχή και και στην Eredivisie έχει υποστεί ήδη τρεις γκέλες σε 4 ματς. Αντιθέτως, η Λεβερκούζεν συνεχίζει στο πειστικό πλάνο του Αλόνσο και στην επιστροφή από τη διακοπή θύμισε την ομάδα που πέρσι σκορπούσε τον τρόμο στην Bundesliga.

Δείχνει καλά η πρωταθλήτρια Γερμανίας, είναι ορεξάτοι οι Μπονιφάς, Βιρτς, Γκριμάλδο και σία και αν παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι θα περάσουν νικηφόρα από το Ρότερνταμ, πιθανώς σε μεγάλο σκορ με την συχνότητα που παράγουν ευκαιρίες. Επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.95.

Ατλέτικο – Λειψία

Με άρωμα Πρέμιερ Λιγκ η νίκη της Ατλέτικο μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, Γκάλαγκερ & Άλβαρες σκόραραν αμφότεροι στο 3-0 επί της Βαλένθια. Δίνουν έξτρα φρεσκάδα στο παιχνίδι του Σιμεόνε, ο οποίος αναμένεται να επιλέξει άμεσο παιχνίδι κι απέναντι στη Λειψία.

Οι Γερμανοί απέδειξαν πόσο ασυνεπείς είναι μετά τη διακοπή, αφού ο θρίαμβος επί της Λεβερκούζεν (2-3 από 2-0) ξεθύμανε στο εντός έδρας 0-0 με την Ουνιόν Βερολίνου. Έχει υψηλό ταβάνι η ομάδα του Ρόζε και στα μεγάλα παιχνίδια συνηθίζει να είναι ορεξάτη. Δύσκολα θα μείνουν μακριά από ευκαιρίες οι Οπεντά, Σέσκο, Σίμονς. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Μονακό – Μπαρσελόνα

Δεν υπάρχει πιο φορμαρισμένη ομάδα από την Μπαρσελόνα σε όλη την Ευρώπη αυτή την περίοδο, με το Γιαμάλ να κάνει απίθανες εμφανίσεις, με μία ωριμότητα & αποτελεσματικότητα πρωτόγνωρη για την ηλικία του.

Την Κυριακή γράψαμε ότι έχει την εικόνα του καλύτερου παίκτη στον πλανήτη και μας δικαίωσε το ποντάρισμα με δύο γκολ στη Χιρόνα. Θα πάμε για την ρεπετισιόν, επιλογή το να γράψει γκολ ή ασίστ ο Γιαμάλ σε απόδοση 2.10 το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα 5 φετινά ματς της Μπάρσα (3 γκολ + 4 ασίστ).

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Φέγενορντ – Λεβερκούζεν  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 1.95)

22:00 | Ατλέτικο – Λειψία  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.00)

22:00 | Μονακό – Μπαρσελόνα  ➡ Γιαμάλ γκολ ή ασίστ (απόδοση 2.10)