ραγκατσης προγνωστικα 1809

Τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από τα παιχνίδια της Τετάρτης (18/09)!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Το league stage του Champions League συνεχίζεται με 6 αναμετρήσεις. Χθες, η Γιουνγκ Μπόις δεν κατάφερε να σκοράρει και η στήλη έμεινε άσφαιρη. Άσφαιροι δεν έμειναν ο Βασιλάκος που έκανε το 3×3 και ο Τσάρλυ που έκανε το 4 στα 5 …. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Κλαμπ Μπριζ – Μπορούσια

Η Κλαμπ Μπριζ ξεκίνησε μουδιασμένα τη σεζόν. Ηττήθηκε στον τελικό του Super Cup, μέτρησε μία ισοπαλία και δύο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια, πήρε μπρος και πλέον προέρχεται από τέσσερις κολλητές νίκες. Η Μπορούσια είναι αήττητη στη Bundesliga και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της νίκησε 4-2 τη Χάιντενχάιμ. Το g/g και over πληρώνει κοντά στο 2,00.

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ

Ο Χόλαντ έχει πάρει τη Σίτι από το χέρι σκοράροντας εννέα γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να μετρά το απόλυτο. Την ίδια ώρα στην Ιταλία, η Ίντερ έχει καταγράψει απώλειες (2-2-0) αλλά το αποψινό ματς είναι πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές της. Το g/g και over πληρώνει κοντά στο 2,10.

Παρί Σ.Ζ – Χιρόνα

Η Παρί δείχνει απελευθερωμένη μετά τη φυγή του Εμπαπέ. Παίζει καλή μπαλίστα, στη Γαλλία μετρά το 4×4 σκοράροντας 16 γκολ. Για τη Χιρόνα, το αποψινό είναι το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στο Champions League. Στην πρόβα της Κυριακής έχασε 1-4 από τη Μπάρτσα. Εκτιμώ ότι οι Καταλανοί θα παίξουν ακομπλεξάριστα και θα σκοράρουν, μίνιμουμ, ένα γκολ. Το g/g και over στην bet365 πληρώνει κοντά στο 1,85.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιλογές Τετάρτης