αντυπας προγνωστικα 1809

Καλημέρα φίλοι. Ένα γκολ μας έλειψε για να πανηγυρίσει η στήλη ρεπετισιόν στο στοίχημα και να πάει δεύτερο στη σειρά ταμείο. Χάθηκε απόδοση 6,00 γιατί στο Σπόρτινγκ – Λιλ δεν μπήκε τρίτο γκολ, αν και υπήρχαν ευκαιρίες. Θυμίζω, ότι είχα προτείνει να κερδίσουν οι Πορτογάλοι και να εμφανιστεί το over 2,5.

Στο άλλο ματς, η επίσης δύσκολη επιλογή, πέρασε με γκολ στα χασομέρια. Θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο Ρεάλ – Στουτγάρδη και η «βασίλισσα» κέρδισε με 3-1. Η γιορτή του ποδοσφαίρου συνεχίζεται και σήμερα και είναι αυτονόητο, ότι με αυτήν θα ασχοληθούμε και σήμερα.

Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ Προγνωστικά

Πήρε… μπρος η Ντόρτμουντ στο τελευταίο της παιχνίδι, αφού κέρδισε την Χάιντενχάιμ με 4-2. Σήμερα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο Βέλγιο, κόντρα στην Μπριζ.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μιας και μετρούν τέσσερις στη σειρά νίκες, με τις τρεις τελευταίες να έχουν συνοδευθεί και με over 2,5!

Δύσκολα θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι και για τον λόγο αυτό θα αγοράσω το over 2,5 σε απόδοση 1,70. Τίμια θα την χαρακτήριζα…

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ Προγνωστικά

Ματσάρα και σε πολλούς θα έρθει στο μυαλό ο τελικός του 2023, όπου η Σίτι κέρδισε με 1-0 τους Ιταλούς. Μιλάμε για ομάδες με τεράστια ποιότητα και φαβορί είναι οι Άγγλοι και λόγω έδρας.  Ωστόσο, προσωπικά δεν μου πηγαίνει το χέρι να κοντράρω την Ίντερ, η οποία είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης.

Θα αγοράσω το goal/goal σε απόδοση 1,78. Η Σίτι μπορεί να μετρά τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά στις τρεις δέχθηκε γκολ, ενώ 1-1 είχε λήξει και το πρώτο ματς της σεζόν, στον τελικό με την Γιουνάιτεντ (κέρδισε η Σίτι στα πέναλτι).

Η Ίντερ μπορεί να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους και να σκοράρει, οπότε το 1,78 δεν το λες και απίθανο…

Παρί – Χιρόνα Προγνωστικά

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα της Παρί στη σεζόν. Έχει δώσει τέσσερις παιχνίδια στο πρωτάθλημα και μετρά ισάριθμες νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακά σκορ.  Έχει σημειώσει 16 γκολ και έχει δεχθεί τρία. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και θέλει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και σήμερα, κόντρα στη Χιρόνα.

Οι φιλοξενούμενοι, μπορεί πέρυσι να πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και να εξασφάλισαν την έξοδό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχουν κερδίσει μόλις δύο φορές και έχουν γνωρίσει βαριές ήττες από Μπαρτσελόνα (4-1 εντός) και Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0 εκτός).

Θα ρισκάρω και θα ποντάρω στην bet365 στο over 3,5 σε απόδοση 2,02.

Προγνωστικά Στοιχήματος