ραγκατσης προγνωστικα 170924

Οι προτάσεις στοιχήματος που ξεχώρισε ο Χρήστος Ραγκάτσης από τα παιχνίδια της Τρίτης (17/09)!

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Το ΣΚ ήμουν τόσο άστοχος όσο άστοχοι ήντουσαν οι επιθετικοί της Σοσιεδάδ στο ματς με τη Ρεάλ. Ωστόσο, χθες η ισπανική 2άδα πέρασε εύκολα. Κάτι είναι κι αυτό… Η αποψινή βραδιά θεωρείται ιστορική για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς ξεκινά το Champions League με τη νέα του μορφή. Η πρώτη αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει 18 παιχνίδια, θα ολοκληρωθεί σε τρεις ημέρες. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας, στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Γιούνγκ Μπόις – Άστον Βίλα

Η Γ.Μπόις παραπαίει στο ελβετικό πρωτάθλημα. Αγνοεί τη νίκη και βρίσκεται στην τελευταία θέση μετά από έξι αγωνιστικές!! Στο Champions League, όμως, κατάφερε ν’ αποκλείσει και μάλιστα πεντακάθαρα τη Γαλατά και να μπει στον όμιλο. Η Α.Βίλα βρέθηκε να χάνει 0-2 από την Έβερτον και το γύρισε. Έχει δεχτεί μίνιμουμ ένα γκολ και στα τέσσερα παιχνίδια της για την Premier. Το g/g και over πληρώνει κοντά στο 1,85.

Ρεάλ – Στουτγκάρδη

Η Ρεάλ, χάρη σε δύο γκολ – πέναλτι των Βινίσιους, Εμπαπέ και με συμμάχους τα δοκάρια του Κουρτουά, πέρασε από το Σαν Σεμπαστιάν. Ο Αντσελότι παραδέχτηκε ότι οι Μαδριλένοι δε γοητεύουν τα πλήθη στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Στουτγκάρδη προσφέρει γκολ και θέαμα στη Bundesliga. Στην πρεμιέρα, έχασε 1-3 στο Φράιμπουργκ. Στο καπάκι, έφερε 3-3 με τη Μάιντς. Το Σάββατο νίκησε 3-1 στο Γκλάντμπαχ. Πρόκειται για ομάδα η οποία πιέζει ψηλά κι επιτίθεται με πολλούς ποδοσφαιριστές. Αν η Στουτγκάρδη δε φάει πρόλογο από το ”Μπερναμπέου”, θα δούμε ωραίο ματς με φάσεις και στις δύο εστίες. Το g/g και over στην bet365 φλερτάρει με το 2,00….

Προγνωστικά Στοιχήματος

Δυάδα Τρίτης