φρουρος προγνωστικα 1509

Βαθιά μπαλιά στο ίδιο μέρος για τα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος, οι Γερμανοί ξεκίνησαν υποσχόμενοι με αμφίσκορα ημίχρονα αλλά μείνανε εκεί και στο ‘’Νησί’’ το 1-1 της Μπόστον με χαμένο πέναλτι μας στέρησε το παρολί. -40 μονάδες ο απολογισμός.

Άαρχους – Σίλκεμποργκ

5 σερί νίκες έτρεχε η Άαρχους πριν τη διακοπή σκοράροντας 18 γκολ, 5/6 G/G +over 2,5 για τη Σίλκεμποργκ, τα τέσσερα με Over 3,5. Ασιατικό Over 3.0 (2,15)

Κοζέντσα – Σαμπντόρια

Κακό ξεκίνημα πραγματοποιούν, αμφότερες στον πάτο της βαθμολογίας. Τα δύο G/G της ”Ντόρια” εκτός έδρας δεν με αφήνουν ασυγκίνητο, να τριτώσει σήμερα. G/G (1,95)

Άαχεν – Βικτόρια Κολωνίας

5/5 αμφίσκορα για την Άαχεν σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τα τέσσερα με συνοδεία over 2,5. 3 σερί νίκες για τη Βικτόρια ενώ συνολικά γράφει 4/4 over 2,5. G/G +over 2,5 (2,00)

Ατλέτικο – Βαλένθια

Την αλήθεια λέει το σετ αποδόσεων, αήττητο με 2 νίκες 2 ισοπαλίες για την Ατλέτικο, ουραγός η Βαλένθια με 3 ήττες 1 ισοπαλία. Όλα τα είχαν οι ‘’νυχτερίδες’’, το κερασάκι ήρθε απ’ τον Ράφα Μιρ που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βραδινή του έξοδο παραβιάζοντας προφανώς και το ωράριο της ομάδας. Τέθηκε εκτός ομάδας, Μπαράχα και ο αρχηγός Πεπέλου των τελείωσαν ουσιαστικά με τις δηλώσεις τους.

Ο Πεπέλου, θα μας απασχολήσει απόψε, στα τέσσερα μέχρι τώρα παιχνίδια του αντίκρυσε δύο κίτρινες κάρτες ενώ μετράει 5 φάουλ και 10 τάκλιν στο σύνολο. Το ενδεχόμενο να δεχθεί εκ νέου άλλη μια κάρτα σήμερα τιμάται στο ζουμερό (4,50)

Προγνωστικά Στοιχήματος

***Ραντεβού στις 16:00 παρέα με ψηλό και Παντέλο για ένα τρίωρο γεμάτο Live επιλογές, κληρώσεις και μπόλικο σουσού.

Στο κανάλι του Bethome.gr στο Γιουτούμπι ΦΥΣΙΚΑ


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!