prognostika stoiximatos 15092024

Η μια από τις δυο επιλογές μου πέρασε χθες και αυτή ήταν το Over 3.5 (2.15) που επέλεξα στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-1. Αντιθέτως, μου τα χάλασε η Νις, η οποία δεν κατάφερε να σκοράρει στο εκτός με τη Μαρσέιγ (2-0) και να επιβεβαιώσει το Goal/Goal & Over 2.5 (2.10).

Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ με δυο αναμετρήσεις από τη Δανία, οπότε και πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει για εσάς από το ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Άαρχους – Σίλκεμποργκ Προγνωστικά

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Άαρχους, που μετρούσε πέντε σερί νίκες μέχρι και τη διακοπή. Θα προσπαθήσει τώρα να δώσει συνέχεια σε αυτές, έχοντας απέναντι της μια Σίλκεμποργκ που αναζητά επάνοδο μετά και την ήττα από τη Μίντιλαντ, έχοντας αρκετές επιθετικές διαθέσεις στα παιχνίδια της. Πάω κόντρα στην παράδοση τους και επιλογή μου είναι το Over 3 σε απόδοση 2.07.

Ο φορ της Άαρχους, Πάτρικ Μόρτενσεν (φώτο), είναι μέχρι τώρα ο πιο αποδοτικός παίκτες του πρωταθλήματος, καθώς σκοράρει σε κάθε δεύτερη προσπάθεια που έχει στην εστία. Σε επτά φετινές εμφανίσεις μετράει ήδη έξι τέρματα. Να σκοράρει και σήμερα το βρήκα μέχρι και σε απόδοση 2.30.

Βέιλε – Βίμποργκ Προγνωστικά

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τη Βέιλε, η οποία συνεχίζει ως η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό ακόμη στη σεζόν και ευελπιστεί σε κάτι καλύτερο πλέον, μετά και τη διακοπή. Δεν δείχνει πειστική η Βίμποργκ στις μέχρι τώρα εμφανίσεις της, αλλά όπως δείχνει για την ώρα η γηπεδούχος, θεωρώ ότι έχει τον πρώτο λόγο και επέλεξα το Διπλό στο 2.30.

Προγνωστικά Στοιχήματος